3 неща, които да съобразите за своето легло

Гласувайте (1-5)

Докато сънят е добър за вашето здраве, сънят обгърнат в биологични замърсители не е. За щастие, здрави решения и нетоксични опции има достъпни за детоксикация на всяка спалня. Лесно може да се справите с акари, алергени, тежки метали, перфлуорирани съединения, вещества, забавящи горенето, пестициди и формалдехид. Нека да започнем с четири основни съвети за детоксикация на леглото и да се създадем светилище за съня.

  1. Изберете матраци с 20 годишна традиция

Докато матраците често са органични, еко, зелени или нетоксични, тези термини могат да бъдат малко подвеждащи. Елементи на матрака трябва да притежават сертификати за всеки материал или тъкан. Например, може да се уверите, че матракът ви не съдържа химикали. Такива са изключително опасни за вашето здраве, ендокринната система и околната среда. По-скоро се търсят матраци, които използват природни влакна и нетоксична синтетична материя, която действа като естествен огнезащита и отговаря на федералните разпоредби, без да сте излага здравето на лоши токсини.

  1. Разбиране важността за биологичното

Не всеки памук се създава еднакво. В действителност, памукът е най-силната сред културите; 25 на сто от инсектициди в света се използва за отглеждане на памук. Виж за памук, който е сертифициран органичен. Въпреки че понякога се свързва с по-висока цена си заслужава покупката. Нека не забравяме, че именно той може да спаси от рак, болестта, за която лечението е много по-скъпо.

  1. Запознайте се с използваните материали

Ако вие или някой в дома ви има алергия към домашен прах е от съществено значение да се използва 100% сертифицирано покритие на органичен памук. Такъв може да е бариера, за да се избегнат алергични симптоми, включително астма, ринит, сенна хрема, сърбеж, главоболие, умора, обриви и екзема. Строгата тъкат и стягането с ципа на спално бельо ще запази от проникване на акари, които причиняват алергични реакции. Избягвайте изкуствените материи, защото те отделят газове и допълнителни химикали във въздуха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twenty + 1 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.