3 SEO плъгина за WordPress

SEO оптимизация
Гласувайте (1-5)

Може да има множество инструменти за оптимизация и въпреки, че никой не оспорва тяхната роля, един от най-лесните и най-достъпните начини за оптимизиране на вашия WordPress сайт е с помощта на WordPress SEO плъгини. При всяка една изработка на сайт трябва да използвате някой от тези плъгини:

1. WordPress SEO by Yoast

WordPress SEO by Yoast с право се счита за един от най-добрите SEO плъгини. Това е цялостен пакет, който обхваща почти всеки аспект на SEO. С WordPress SEO от Yoast можете да анализирате OnPage и Offpage фактори, създаване на XML Sitemaps, оптимизиране на мета и елементи на връзка, както и RSS и breadcrumbs, редактиране на .htaccess файла, както и robots.txt, добра интеграция със социалните мрежи, да го използвате на множество сайтове и много други. В известен смисъл, ако използвате този плъгин, може да не е необходимо нищо друго.

2. All in One SEO Pack

All in One SEO Pack е друг наистина популярен и цялостен SEO пакет за WordPress. Подобно на WordPress SEO от Yoast, можете да го използвате, за да се справят с всички вашите SEO задачи. All in One SEO Pack предлага XML Sitemaps, оптимизация на заглавията и метатагове, напреднали канонични URL адреси и какво ли още не. Една от нейните уникални характеристики е възможността за премахване на дублиращи се съдържание. Освен това, плъгинът може да бъде използван на сайтове за електронна търговия.

3. Google XML Maps

Ако не търсите пълен SEO пакет, като WordPress SEO by Yoast или All in One SEO Pack въпреки, че сред многобройните си функции има и функционалност за генериране на XML карта на сайта, но биха искали прост плъгин специално за това, тогава Google XML Maps е вашият най-добрият избор. Този плъгин не идва със звънец и свирка и той не предлага тона функционалности и за това е наистина бърз и надежден за генериране на XML карта на сайта, дори ако вашият сайт е доста голям и има хиляди страници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × four =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.