4 характеристики на Freelancer

Гласувайте (1-5)

Има много предимства в работата „сам да си си шеф“, но има и редица недостатъци да работиш на свободна практика. При извършване на собствен анализ, за да узнаеш плюсовете и минусите ти предлагам да поемеш риск и да научиш повече от seo уроци.

Важно в началото е да се обърне специално внимание на всеки от следните елементи на Freelancer:

  1. Трябва да заработвате повече от последната си работна заплата. С цел да се направи успеха на свободна практика, трябва да се изчисли на час или по-проект и скорост, която ви предоставя годишен доход, който не само съответстват на предишната заплата, но също така включва и разходите за всички доходи на наети лица, както и да остава доста повече за вас, отгоре. В зависимост от това колко щедър може да сте ще определите сами и колко време за работа и колко за почивка да отделяте.
  2. Докато сте предлагащи конкретна услуга на своите клиенти, както на свободна практика, така и сравнени с хората с бизнес дейности никога не трябваше да забравяте, занемарявате задълженията си. И тук, както в много други работи има административна работа, която се изисква, фактуриране, някои счетоводни въпроси. Също така ще трябва да направите своя собствена кампания по продажби, маркетинг и реклама. Като цяло, най-вероятно ще се окаже, че харчите най-малко седем до десет часа седмично за допълнителни дейности.
  3. Трябва да се справяте с непоследователен паричен поток. Сметките за ток, доставка на интернет, телефон пр. ще идват постоянно. Ако сте наели счетоводител или хора, които да ви помагат, разходите съвсем ще нараснат, а приходите трябва да са постоянни. Изградете си график, по които да работите всеки, ден, а наред с това привличайте непрестанно и нови клиенти. Обърнете внимание на онлайн рекламата си.
  4. Вие сте отговорни за намирането на собствената си работа. Когато сте заети, лесно ще имате мотив, че и оправдание за пропиляното време, но когато не е така, съвестта ще ви гризе. На свободна практика, вие няма да имате този лукс. От време на време, особено след като сте установен свободна практика, вие ще получите имейл или обаждане от потенциален клиент, който е чувал за вас от уста на уста, но в по-голямата си част, от вас зависи подготвителната работа, за да получите дадено работно места. Независимо дали това е свободна практика за работа с дъски онлайн, или някои творчески области, като например уеб разработчик на работни места, на свободна практика уеб дизайн и онлайн работни за писане и пр.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 + 6 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.