5 важни неща за алуминиевата дограма

Гласувайте (1-5)

Всеки, който иска да купи алуминиева дограма, трябва да научи повече за нейните специфики и технически характеристики. Решихме да ви дадем пет важни съвета при покупката на алуминиева система за вашите прозорци, които се надяваме, че ще ви бъдат от полза. Но нека не губим време и да караме по същество.

Важно при покупката на ал. дограма

1. Алуминиевата дограма с непрекъснат термомост е лека и удобна за монтаж, но въпреки всичко при нея има реална опасност от поява на конденз. Именно заради това в днес е все по-малко използване от хората.

2. Що се касае до дограмата от т.нар. топла серия с прекъснат термомост, проблемът с конденза е сведен до минимум и рядко става свидетели на такъв тип проблем.

3. Едно от най-големите качества на алуминиевите дограми е, че имат силна устойчивост на удари, земетресения и атмосферни влияния тип дъжд, сняг, град и т.н. Това я прави желана от собствениците на фирми, а също и от редица институции по света и у нас.

4. Алуминиевите профили са много  здрави и гарантират дълголетие на клиентите. Цената им е по-висока от тази при ПВЦ-то, но това не пречи на много хора да залагат именно на тях.

5. Вашата алуминиева дограма ще предложи и съпротива срещу опити за взлом. Тя се разбира трудно и крадците почти нямат шанс да се справят с нея, без да счупят прозорците.

Нека обобщим                                                   

Ние ви предлагаме да видите най-модерните решения за алуминиева дограма от Master Plastik и ако прецените да поръчате. В нашата фирма може да откриете и PVC системи за врати и прозорци, така че имате време да вземете решение.

Фирмените ни консултанти са на ваше разположение, за да ви обяснят тънкостите при монтажа, поддръжката и профилактиката на алуминиева дограма. Очакваме да ни посетите на нашия адрес в интернет, за да се запознаете с висококачествените ни продукти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one + fourteen =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.