7 парфюма които бяха представени последният месец

Гласувайте (1-5)

Здравейте,
Мисля да започна с кратко представяне, казвам се Микаела но можете да ми викате Мика, приятно ми е! Това е първата ми статия във funizmo.com и се надявам да успея да я направя достатъчно интересна, въпреки че темата е още гореща и смятам че си е интересна, поне за тези които се интересуват от новостите в парфюмерийният бранш.

Преди да започна искам да кажа само че това не е някаква класация а действително преставени парфюми през последният месец. Няма да навлизам в подробности с конкретните ухания ще нахвърлям по няколко думи за по интересните от тях, защото някой бяха лансирани, а за други просто бе обявено че ще бъдат лансирани съвсем скоро и за тях естествено все още няма информация и отзиви от потребителите. И така …

7 парфюма които бяха представени последният месец

Първият парфюм, всъщност е цяла нова колекция за която научих тази сутрин се казва Prism от Joya Blossoms. Все още няма данни за уханията но се очаква много от тях.

След цялата линия от ухания за дамите идва ред и на един мъжки парфюм който се очаква да бъде показан към края на 2013-та година и това е Chopard 1000 Miglia, повече инфо за него след премиерата му…

И отново се връщаме на едно ухание за дамите този път обаче в ограничена серия идващо директно от дизайнерската къща на Salvatore Ferragamo, което е кръстено Signorina. Този парфюм дори го видях в български онлайн магазин за парфюми – виж тук.

Следва отново една цяла линия от ухания и този път не от кой да е ами от George Gina & Lucy носеща името Fragrance Collectibles. Колекцията е съставена от три ухания за дамите и те се казват съответно  Bitter Sweet, White Russian и Night Star.

И за да не се сърдят господата веднага споделям че официално обявено бе лансирането дългоочакваният парфюм за мъже Ducati Trace Me, който се появи преди две седмици по ароматните витрини.

Olivier Durbano представи своят Lapis Philosophorum за който достигат само позитивни отзиви към момента.

Точно преди 20 дни беше представен и Prada Luna Rossa Extreme, парфюмът за дами за който от Прада споделиха че очакват да възроди техните позиции в парфюмерийните среди.

Да се надяваме, че в най скоро време тези ухания ще достигнат и нашият пазар, по нагоре споменах един сайт в който продават доста евтини и намалени парфюми – цъкни тук за да видиш, в който забелязах че се споменават доста нови ухания.

Това е от мен надявам се съм била поне малко информативна.
Засега пожелавам на всички читатели на funizo поздрави и до следващият път.

С много обич Мика 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 − 7 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.