9 големи ползи от това да имате дъбов паркет

Гласувайте (1-5)

 

 1. Безпроблемно инсталиране от експертни лица

  Парчетата качествен дъбов паркет са нарязани така, че да си пасват идеално и да осигуряват максимална гладкост и устойчивост. Тук, разбира се, е важно дали ще изберете обработен или необработен паркет.

 1. Лесен за почистване

  Той е изключително лесен за почистване, тъй като не събира нечистотия, прах или други частици. Процедурата на почистване е веднъж седмично с прахосмукачка, мокър парцал и подсушаване. И това е всичко!

 1. Изтънчен вид

  Освен че внася елегантност и естетика от най-висока класа, паркетът предлага топлотата и красотата на истинското дърво – нещо, което винаги ще е на мода. Дъбовите паркети освен това придават на помещенията, където са инсталирани, особена широта и простор.

 1. Сила и издръжливост

  Висококачественият дъбов паркет, сушен в пещ, произведен, инсталиран и с покритие според определените стандарти, издържа в продължение на няколко поколения. Можете да разчитате на него за работни пространства с голямо движение и натоварване на пода, защото качественият дъбов паркет осигурява здравина, устойчивост и дългосрочно използване.

 1. Чудесна дългосрочна инвестиция

  Изборът на дъбов паркет добавя стойност към вашата собственост. Той е чудесна дългосрочна инвестиция и може да бъде силен аргумент при евентуална продажба, като по този начин многократно изплаща първоначалната си инвестиция. С него можете да продадете имота си по-бързо и на по-висока цена.

 1. Разнообразие

  Дъбовите паркети предлагат широка гама от краски. Могат да се предложат разнообразни цветови комбинации, стилове, боя и видове. Отделно, имате избор между паркети с предварително нанесено покритие или такива без покритие. Колкото разнообразни и нестандартни са изискванията ви, толкова са и опциите, които се предлагат.

 1. По-добра акустична среда

  При правилно инсталиран дъбов паркет никога няма да чуете кух звук или вибрация.

 1. Здравословна среда за дишане в помещенията

  Този паркет е здравословният избор за помещения на закрито. Той няма фибри, фуги или релеф, които събират прах, цветен прашец, дразнители от домашни любимци и алергени, както при килимите. Затова той е най-добрият избор за покритие за страдащи от алергии и допринася за по-доброто качество на въздуха в самото помещение.

 1. Качество без край

  Когато другите покрития започнат да се изхабяват и износват, Вашият дъбов паркет ще изглежда все така красив. Освен това той ще увеличава стойността си с течение на времето. Необходимо е да се има предвид, че за разлика от килимите и винила, може само да подновите покритието, когато дойде време за освежаване, а не да сменяте паркета с нещо друго.

  Камчийски Дъб
  Фабрика за масивен паркет и продукти от дъб

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 − one =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.