Най-добрият Пу-ер чай за отслабване и детоксикация, предлаган в България

Гласувайте (1-5)

чай за отслабванеВ България има много видове чай, като всеки е с различно действие. Можете да си купите чай от всеки хипер-маркет, специализиран магазин или интернет магазин. Пред вас се разкрива огромен избор, но ако говорим за специфичните цели, то те са точно 4. Първата причина да пиете чай е засилване на вашата имунна система в случаи на грип и настинка. Билковите чайове се използват най-често, защото е известно че билките имат много силно антисептично и противовъзпалително действие. Втората причина са стомашните проблеми – например остри болки в корема, подут корем, запек и други. Третата причина е детоксикация, което се изразява в пречистване на организма от токсини и вредни вещества. Последната причина е отслабване, като то се изразява в забързване на метаболизма, изгаряне на мазнини и превенция на образуване на нови мазнини.

чай за детоксикацияЗа гореизброените проблеми, може да пиете различен чай за всеки един проблем, като добър вариант при грип и настинка e билковият чай например. Синергичната комбинация от мента, валериана и лайка бързо помагат при подут корем. Зеленият чай е известен с със своете детоксиращо действие, а пък черният чай може да помогне при изгарянето на мазнини. Макар и чайовете, които изброихме да не са скъпи, да ги пиете всичките наведнъж не е оптимално решение, особено ако искате да отслабнете, да пречистите организма си и да се оттървете от подутия корем например. Най-доброто решение е да се използва чай с разностранно действие, за да може да решите всичките си проблеми едновременно. Така с помощта на един чай, всичките Ви проблеми ще останат в миналото.

Пу-ер чайИ така стигаме до въпроса кой е най-добрият чай, който да ни помогне при всички тези проблеми. Верният отговор е Пу-ер чаят! Той е признат за най-ефективния при отслабване, детоксикация, подут корем, както и цялостно здраве. Това едновременно действие при различните проблеми, които могат да ни сполетят, се дължи на начина на направа на този чай. Пу-ер чаят преминава през така нарачения процес на ферментация, който се изразява в следното: събиране на листата, процес на стареене на листата (ферментация) и пресоване на листата.

Именно този процес на ферментация прави чая вълшебен, като насища листата му с благоприятни микроорганизми, които се борят със затлъстяването, горенето на мазнини и подутия корем. От тук следва важен въпрос – какво е качеството на суровината.

Пу-ер чаят произлиза от югоизточен Китай и по-конкретно провинция Юнан. Именно там са основните производители и както сами може да се досетите, тъй като това е чай, който минава през процес на ферментация, има изключително стари реколти на няколко десетилетия. Първата фабрика за Пу-ер чай е открита около 1970 година и автентични реколти от това време и преди 2000 година, могат да се намерят на цена от няколко хиляди долара за килограм. Подобно на добре отлежалото вино, Пу-ер чаят изменя вкуса си към по-добро, в зависимост от възрастта си, но сами разбирате, че не всеки може да си позволи подобен лукс.

MYTEA.BG предлага висококачествен Пу-ер чай на изключително достъпни цени. Пуер чаят който ние предлагаме има невероятен вкус. Нашият Пу-ер чай е отлежал минимум 5 години, като притежава отлични качества, за да може наистина да усетитие ползата от него. Качеството на нашата стока е гарантирано, тъй като ние работим директно с фабрики от Китай, които произвеждат чай под строг количествен и качествен контрол, съобразен с изискванията на китайските институции за контрол на храните. Именно това ни отличава от останалите вносители – ние държим изключително много на качеството.

От MYTEA.BG знаем че е важно, както самото съдържание, така и цялостния дизайн. Поради тази причина сме заложили на качествени метални кутии, като всяка кутия съдържа 15 блокчета Пу-ер чай, достатъчна за минимум 2-3 седмици употреба. Опаковката ни позволява да съхраним ценните свойства на чая и да усетите аромата му, дори след като само отворите кутията. За да си приготвите 1 кана чай, са Ви нужни под 10 минути.

Всяка една чаша Пу-ер чай Ви приближава към желаната фигура, по-добро здраве и максимална енергия. Време е за ново начало и истински резултати. Поръчайте истинския Пу-ер чай за отслабване и детоксикация от https://www.mytea.bg. От екипът на MYTEA.BG Ви гарантираме крепко здраве, дългоголетие, по-добра фитнес форма и неспираща енергия с помощта на нашите продукти. Убедете се сами в качеството на нашия Пу-ер чай. Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five − four =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.