ATD Car Rental-автомобили под наем

Гласувайте (1-5)

В България има много фирми, предлагащи услугата автомобили под наем, като сред извоювалите си много добра позиция в сферата на тази услуга  e ATD Car Rental, която гарантира високо качество на предлаганите от нея услуги.

ATD Car Rental притежава един от най-големите автопаркoве в България и непрекъснато се старае да увеличава броя на действащите безотказно коли. Компанията  ги обновява чрез разнообразие на предлаганите марки и класове коли под наем. Те отговарят на високите изисквания на нашите постоянни и бъдещи клиенти. Предлагат се различни класове автомобили , които можете да наемете – от икономичен клас до ван и лимузини – за всеки вкус и възможности. Ще ви бъде предложени коли под наем, които да отговарят на нуждите и изискванията ви, независимо от целта на вашето пътуване- дали пътувате сам, със семейството си или с бизнес партньорите си.

На услугите на клиентите на коли под наем се предлага денонощна пътна помощ- обслужва се цялата пътна мрежа на България и е осигурена ефективна помощ през цялото денонощие, седем дни в седмицата. Осъществена е непрекъсната телефонна и Интернет връзка и при каквито и да е възникнали с колата под наем проблеми, ще ви бъде изпратен обслужващ технически екип от професионалисти, който бързо и компетентно ще ви помогне при всяка ситуация, независимо в коя точка на България се намирате.

ATD Car Rental има офиси в най-големите градове и летища на страната, като rent-a-car агентите ни могат да ви посрещнат в зала Пристигащи по ваше желание и за ваше максимално улеснение. Те владеят английски, руски, немски и френски и ще ви посрещнат с табелка , на която е указано името ви.

Освен удобно разположените офиси на фирмите за коли под наем, на територията на цялата страна се предлагат доставки до хотели и курорти, намиращи се в близост до офисите и  трансфери до летищата София, Варна, Пловдив, Бургас, летище Солун, летище Букурещ, летищата на Истанбул. Предлаганите маршрути се осъществяват с всички класове автомобили под наем- от малки до 9-местни миниванове. Предлага се обслужване на хотелите в зимните и летните ни курорти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 − 15 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.