Барети, шапки и каскети – зима 2021

Гласувайте (1-5)

Плетените шапки са квинтесенцията на сезон есен-зима 2021. Както в по-ранни години, така и днес те са не само практични за употреба, но и модерни. Новите модерни и класически форми като джипи шапки, каскети, барети за жени и обемисти шапки са създадени в топли, акрилни нюанси. Те не само  изглеждат добре, но и са по-практични за употреба.

Тук може да видите 4 любопитни неща за дамската шапка.

Някои плетени шапки се правят лесно. Такива могат да се създадат от стари пуловери и шалове. Други са плетени от истински мохер – изобилието от възможности по улиците е огромно.

Всяка година се борим срещу измръзване и ветрове, а шапките са необходим продукт, преди всичко за нашето здраве. При мъжете те затоплят главите, а при жените, освен това запазват здрава и красива косата.

Днес шапката е не просто необходимост, но и израз на стил.

Този сезон шапката се превръща в нещо повече от практична мода. Тя е много модерен аксесоар, който допълва визията и помага да се откроите от тълпата.

Представяме ви най-новите тенденции:

Тенденция 1: Шапки от кожа

Тук козината е доста предвидима по отношение на зимата, но не се използва често при шапките. През настоящия сезон ще е обратното. Козината винаги е красива и дори луксозна, независимо дали е естествена или изкуствена.

Тези шапки са популярни сред жени от всички възрасти. Кожените шапки се предлагат в най-различни цветове, но бялото винаги е предпочитано пред останалите. Те могат да се носят с дънкови дрехи и кадифени поли.

Тенденция 2: Каубойски шапки

Западният стил не е много популярен сред местните фенове на модата. И все пак каубойскиte ботуши и ризи се връщат на мода, а с тях и съответните форми на шапки.

Тенденция 3: Шапка тип бомбе или каскет

Това може да ви звучи изненадващо, но цилиндрите също ще са модерни. Шапките, които през предходните десетилетия се носеха само като аксесоари за театъра, извървяха своя трънлив път към съвременната мода и сега може да ги видите по улиците на града.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × three =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.