Бързи заеми за физически лица

Гласувайте (1-5)

Ако имате нужда от пари? Ако сте изпаднали в затруднение от финансов характер, то решението на проблема вероятно е да вземете пари на заем. Ако няма към кого да се обърнете за кредит, изходът от ситуацията се нарича бърз заем за физическо лице.

Избор на фирма за изгоден кредит:

 1. Една от фирмите, предлагащи бързи заеми е Credissimo, която е собственост на Глобекс Финанс и заема приблизително 1/7 от пазара на бързи кредити в страната.
 2. Бързи заеми при изгодни условия можете да изтеглите също така от Макс кредит и Вива кредит.
 3. Други популярни компании за кредити, особено при стоките на изплащане, са TBI Credit от TBI Bank и Jet Credit. Някои търговци предлагат изгодни кредити при покупка на стока с минимално или изобщо без никакво оскъпяване.

Какво отличава добрите фирми за бързи кредити

Добрите компании за бързи кредити имат ясни условия без скрити такси и комисиони, което осигурява надеждност и прозрачност на клиентите, а също така ги прави доверен партньор. Фирмите за микрокредитиране са единственият източник на бързи средства за изпадналите в затруднение българи, след капитулацията на банките в страната. Докато банките изискват плащане на такса за разглеждане на искането за кредит, поръчители, доказване на доход и една седмица за отговор, добрите фирми за бързи кредити не го правят, а вместо това дават заеми до 24 часа само срещу лична карта.

Фирмите за бързи кредити предлагат на своите клиенти често най-изгодните условия при заеми на стойност до 5000 лева, и освен това можете да кандидатствате за бърз заем онлайн през страницата на фирмата. Ако попълните онлайн заявление за кредит, само срещу данните от личната карта можете да получите разглеждане до минути и бърз заем. Удобно нали?

Някой от добрите компании за бързи кредити дори предлагат революционнен продукт – кредит без лихва за нови клиенти. Условията за при една от фирмите, които сравнихме са прости – размерът на заема е до 399 лева, а срокът за погасяване – до 15 дни, като дори да просрочите този срок, лихва за него няма да бъде начислявана. Ако вече сте теглили кредит и сте лоялен клиент, при някои компании, можете да получите безлихвен бърз заем – например всеки осми път, когато кандидатствате за пари на заем пред някои от водещите фирми за бързи кредити в България.

Разгледайте офертите на компаниите за бързи кредити и ако Ви харесат, изпратете онлайн запитване за заем – лесно, бързо, удобно и без скрити такси и условия. Какво по-добро от това?

7 thoughts on “Бързи заеми за физически лица

 1. Изтеглих кредит от една от компаниите в статията, за да си купя новата кола и съм много доволен! Коректни са, обаждат ми се много учтиво когато дойде време за вноската и когато се е налагало са ме изчакваи няколко дни до заплата!

 2. Никоя банка не одобрява рефинансиращ заем за лоши кредити, а го обявяват за възможно няколко. Защо е така и коя е тази ЧОВЕШКА банка в България, която може да направи това???

 3. здравейте искам да изтегля кредит но съм с лоша кредитна история можете ли да ми помогните нуждая се само от 200 лева но много е трудно имам дете с увреждане

  1. Здравейте, Татяна! За съжаление фирмите за бързи кредити проверяват кредитната история преди отпускане на кредит и това наистина ще бъде проблем. Можете въпреки това да опитате при фирмите, които споменаваме в статията. Ако няма резултат, пробвайте да вземете заем срещу залог на имущество, какъвто ще Ви бъде отпуснат много по-лесно – например от заложна къща.

  2. Здравейте,има кредитори,които отпускат малък кредит дори и да имаш лошо ЦКР (Но да е до един лош кредит).Това са Кеш Кредит,Изи Кредит,София Комерс Груп,Терра Кредит,КредитГруп и т.н.Разбира се трябва да преценят,че имате възможност да погасявате кредита.Това лесно отпускане на кредити,води и до много проблеми,например имате 4 кредита и в един момент не може да изплащате нито един…МНОГО ВАЖНО Е ЗА ДА МОЖЕ ДА ОБСЛУЖВАТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН КРЕДИТ,НЕ Е ДА РАБОТИТЕ НА ТРУДОВ ДОГОВОР,А ДА ИМАТЕ ВИСОКИ ДОХОДИ! Изброените в статията като изключим Макс Кредит и Вива Кредит,изискват трудов трудов договор,но статистиката сочи,че лошите кредити са именно хора,които работят на трудов договор.Как да стане да взимаш 800 лв заплата,да плащаш кредити общо 350 лв месечно.450 лв за какво по-напред?Затова умните фирми отпускат кредити на хора ,които вече имат такива дори,но са с ВИСОКИ ДОХОДИ,ДОРИ НЕДОКАЗУЕМИ и е по-добре от колкото на хора с договор и заплата до 800 лв…

 4. Трябва много да се внимава със заемите, защото не всички компании са коректни бизнесмени – има всякакви съмнителни субекти. Аз съм в този бизнес от 15 години и мога да кажа, че посочените в статията са един от малкото сериозни фирми на пазара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seven + five =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.