BMW M3 и BMW M4

Гласувайте (1-5)

Новите автомобили BMW M3 и BMW M4.

Най-новите автомобили на производителя BMW са BMW M3 и BMW M4. Те ще бъдат доста по-мощни от текущите серии и същевременно ще бъдат доста леки.

Новата серия автомобили ще има двигатели с мощност от 430 конски сили и тегло от едва 1500 килограма.

Също така новите автомобили ще имат много интересен дизайн. Под интересен разбирайте почти всякакъв. Искате ли розов BMW автомобил с Батман на капака? Няма проблем, BMW може да го разработи за вас. Разбира се тези персонализирани дизайни трябва да бъдат допълнително заплатени, но най-готиното е, че ще се правят от специалисти, работещи в самата компания, така че можете да сте сигурни, че всичко ще бъде направо 1:1. ,както го искате.

Впрочем качеството на частите ще бъде още по-високо, защото компанията продължава да разработва високотехнологични материали, които не само са по-леки, но и са доста по-здрави. Едва ли ще ви се наложи да ремонтирате този автомобил с ръчни инструменти, защото има включена гаранция за дълъг период от време, която покрива всички технически повреди.

Новият автомобил BWM с турбо функционалност

Новият двигател на M3 и M4 ще има турбо функционалност. Самият двигател ще е способен да извърши 7,500 rpm, което е впечатляващо. Обърнете внимание, че автомобилът не само е по-мощен, но е и 25% по-ефективно от гледна точка на това, че харчи по-малко гориво.

Подобрената мощ и ефективност на двигателя се получава благодарение на това, че се ползва технология на директно впръскване и много по-ефективно се оползотворява горивото. Също така този автомобил е по-добър и за околната среда, защото отделя по-малко емисии. Производителността, както можете да предположите, е доста подобрена.

Каква е цената на новите автомобили, произведени от BMW?

Не е ясна цената нито на автомобилите BMW към този момент. Има някакви предположения, но те са по-скоро слухове, отколкото нещо истинско. Впрочем не е ясна цената и на инструменти TOPTUL, които се ползват в повечето сервизи, ремонтиращи BWM автомобили, но за това можете да прочетете повече в нашите други материали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four × four =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.