Боду СОД пое охраната на пролетните спортни състезания в столицата

Гласувайте (1-5)

След коледните и новогодишни мероприятия пролетта е другият пиков сезон, изпълнен с интересни културно-масови събития. Месеците март и април се явяват изключително подходящи за организация на разнообразни спортни мероприятия. В подкрепа на това твърдение ще споменем две значими състезания провели се в столицата – Световната купа по естетическа гимнастика и Световното първенство по бокс за младежи.

Разбира се когато говорим за събития с подобна значимост и мащаб от първостепенна важност се явява въпросът за сигурността. За спокойствието както на състезателите, така и на зрителите е важно да се обърнем към надеждна охранителна фирма, която за извърши качествено услугата охрана на мероприятия. Пример за такава фирма е Боду СОД. Именно на нея бе поверена охраната на двете спортни събития.

На 21 и 22 март в зала „Арена Армеец” се проведе Световната купа по естетическа гимнастика. В надпреварата взеха участие 47 отбора от 14 страни. Българският женски национален отбор заслужено спечели златния медал. Всички участници показаха завидна грация и изящество, а зрителите успяха да се насладят на магията на естетическата гимнастика. Заслуга за гладкото и спокойно протичане на мероприятието имат лидерите в охранителния бранш – Боду СОД. При изпълнение на служебните си задължения сътрудниците по охрана за пореден път показваха професионалното си отношение.

Другото значимо спортно събитие бе Световното първенство по бокс за младежи провело се между 10 и 25 април отново в зала „Арена Армеец”. Самото първенство е квалификация за олимпийските игри в Нанджин, Китай през август 2014. Участници в състезанието са младежи и девойки между 17 и 18-годишна възраст разпределени в категории според телесното им тегло. За спокойствието на първенството се погрижиха специалистите от Боду СОД.

Боду СОД е извоювал лидерски позиции благодарение на своя професионализъм и ефективни услуги, удовлетворяващи клиентските очаквания. Това е причината организаторите на двете важни спортни прояви да се доверят на услугата охраната на мероприятия от Боду СОД.

Лидерът в охранителния бранш непрестанно поддържа квалификацията на своите служители с разнообразни програми и методики. Това е гаранция за качествено и надеждно извършени услуги. Боду СОД притежава и необходимите ресурси, за да осигури най-добрата охрана: висококвалифицирани специалисти, оборудване от висок клас, специално обособен отдел на тестване и развитие на новите технологии.

Боду СОД имат дългогодишен опит в охраната на различни по мащаб и тип културно-масови мероприятия. Те знаят как да противодействат по най-добрия начин на вандалски прояви, престъпления и правонарушения. Друг важен аспект от тяхната дейност е, че извършват професионалните си задължения зачитайки правата и достойнствата на гражданите.

Със своята бизнес политика ориентирана към коректни отношения с клиента и качествени услуги Боду СОД неслучайно е предпочитания партньор при осъществяването на охрана на мероприятия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen + 17 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.