Булчинска чанта

Гласувайте (1-5)

Рокля, обувки, грим, прическа – това ли е завършения вид на една булка? Като че ли нещо липсва. Ами разбира се, това е чантичката на булката. Тя може и без нея, но с нея определено ще има завършен вид. А каква е най-подходящата чанта за нея? Това зависи от цялостната визия на булката. А ето едни и от най-практичните и широкоизползваеми чанти за булки:

–          На първо място е чантичката тип плик – това е най-използвания тип чанта за последните години. Те са красиви и практични, изработват се от коприна или сатен и чудесно пасват на дълги прави рокли. Те са изчистени с някакъв малък акцент по нея, като например някакви мъниста на закопчалката. Единственият недостатък на тази чанта е, че е малко неудобна, няма дръжка или нещо на което да се закачи и трябва да се носи през цялото време;

–          Другият тип чантичка е – чанта тип кесийка, тя също е много използваема сред булките. Обикновено е направена от същия плат като самата рокля в комбинация с мъниста, бродерии, перли и така нататък. Практична е защото може да се увие около ръката или другия вариант е да се закачи за роклята.

–          Друг вариант на булчински чанти е чантичката с дръжка. Определено тя е много удобна и практична. Може да я пуснете свободна на ръката си или да я държите за дръжката. Прави се от плат върху, който се обшиват мъниста, пайети, камъни и така нататък.

–          Последният тип, който е най-неприложим от булките, макар, че в последно време навлиза е чантичката тип кошничка – този тип чантичка е по-нестандартен, но не липсват булки, които да го харесат и да го приложат като аксесоар. Таз чантичка е с по-големи размери, което означава, че може да събере повече неща.

А какво всъщност трябва да носи една булка в чантичката си? Разбира се това са неща от първа необходимост: червило, пудра, мобилен телефон, някоя и друга фибичка и безопасна игла, кърпички и няколко лепенки за всеки случай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twelve + seventeen =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.