Да бъдем стилни и елегантни със сребърни обеци СОМАХА

5/5 - (1 vote)

Днес, както и в миналото много дами от различна възраст предпочитат да носят сребърни обеци, като тези от СОМАХА, пред това да залагат на платина или злато. Среброто е по-евтино, в същото време си остава благороден метал, който придава женственост и стил, а също така е лесен за обработка. Едни сребърни обеци предават на женската шия красота и стил. В същото време те могат да се комбинират по чудесен начин с различни видове тоалети, като поводите, за които могат да се ползват сребърни обеци минават през сватба, вечерно парти, бизнес среща и свършват с нощен клуб или събиране с приятели за честване на годишнина например. Сребърни обеци си остават предпочитани от поколения насам и поради факта, че те са много лесни за обработка и гравиране. С цел предпазване на метала върху среброто се добавя никел или родий. Единственото за което трябва да се внимава при обработката на сребърни обеци например е за това дали бижутерът ви ще може да добави родиево покритие след преоразмеряване на среброто например.

Много дами се чудят и до ден днешен как да се справят със защитата на сребърни обеци. Оказва се, че те не бива да се трият с нищо друго освен с кърпа за сребро, като такава може лесно да се набави от всяка бижутерия или да се поръча от СОМАХА. Тази кърпа предпазва среброто, защото дори кухненската хартия няма да може да направи това в случай, че решите да бършете среброто с нея. В същото време можете за по-малко от минута да натопите сребърните си обеци, гривни или всякакви други накити, в разтвор за почистване на сребро, като той може също да се закупи от всяка бижутерия.

За да предпазите среброто от потъмняване не бива да го излагате на пряка слънчева светлина. Дори осветлението във вашият дом може да повреди среброто и за тази цел е добре да го приберете на сухо, тъмно и хладно място. В случай, че нямате намерение да ползвате в скоро време сребърните си накити, то е добре да ги приберете в торбичка.

След като вече сте наясно как да предпазите сребърни обеци или каквито и да било други накити, то можете спокойно да последвате хилядите жени, които залагат на сребърни обеци и да разгледате цялата колекция от такива на СОМАХА. Можете да съобразите само размера на лицето си, както и цветовете на очите си при покупката на сребърни обеци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Не съм робот! *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.