Дейността на домоуправителя

Гласувайте (1-5)

В България става все по-належаща небоходимостта от професионален домоуправител. Ето защо доста фирми предлагат висококачествени услуги, свързани с поддържането на общите части в една жилищна кооперация. Такава е и услугата управление на етажна собственост от Мезон България. По този начин живущите в даден вход са изключително облекчени по отношение на всяка една дейност, свързана с поддържането на общите части, подмяна на осветителни тела в и пред входа, грижа за площите пред сградата и за чистотата и добрия облик на блока, събиране на такси от жителите на входа и осъществяване на контрол за спазване на Правилника за вътрешния ред. Всички тези, а и много други ангажименти, стават част от служебните задължения на домоуправителя, нает чрез услугата управление на етажна собственост от Мезон България.

Безспорно всеки един вход се нуждае от цялостна поддръжка не само по отношение на всекидневното почистване на общите части, но и във връзка с контрола и следенето за това да се опазва общото имущество и да се полагат грижи за добрия и естетичен вид на кооперацията. Ясно е, че там където живеят много хора непрекъснато се налага почистване, подмяна на повредени уреди, ел. инсталация, поддържане на тревните площи, организиране на общи събрания на входа и пр. За тази цел е предвидено управление на етажна собственост от Мезон България, благодарение на което можете да ползвате помощта на обучен и запознат с всичко свързано с дейността на домоуправителя човек. Услугите по управление на етажната собственост са съобразени с типа сгради, специфичните особености на конкретните площи, които ще бъдат стопанисвани и поддържани от професионалния домоуправител. Те засягат както разплащане на комуналните услуги на входа – ток, вода, такси за почистване и асансьорна поддръжка, така и техническа поддръжка на общите части.

Освен всичко това, при интерес и желание от страна на обитателите на входа, може да бъде осигурена охрана, видео наблюдение и специална поддръжка и оформление на зелените площи пред входа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twelve + 15 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.