Диамантени гоблени за подарък – добра ли е идеята

5/5 - (1 vote)

Наскоро сте разбрали за новото хоби на хора, които обичат да изработват красиви неща с ръцете си в свободното си време и сега се чудите дали това не е добър вариант за подарък? Ето няколко причини и ползи, свързани с хобито, които може да ви помогнат да си отговорите сами на въпроса.

Диамантеният гоблен като хубав подарък за начинаещ крафт любител

С диамантени гоблени се работи сравнително лесно. Това ги прави страхотен подарък за всеки, който винаги е имал интерес към различни типове ръкоделие, но се нуждае от повече опит за достигане на изкусно майсторско ниво.

В комплектите за изграждане на гоблена от диаманти се съдържат всички нужни пособия, с които се работи много лесно. Практически имате семпла инструкция за всяко действие и трудно бихте се объркали. Затова ако вашият близък отговаря на описанието, изненадайте го с хубав комплект за собственоръчно изграждане на диамантена мозайка. Със сигурност това би бил доста добър и оригинален подарък.

Диамантени гоблени като вариант за подарък на дете

В специализираните магазини за крафт стоки като eMart.bg се продават и специални детски комплекти диамантени гоблени. Не се притеснявайте, те не изискват работа с опасни предмети и са съобразени по трудност с детските ръце.

Но все пак имайте предвид, че комплектите съдържат дребни мъниста и съответно детето трябва да е поне в ученическа възраст, за да няма опасност от случайно поглъщане на някой от елементите.

Рисуването с диаманти е страхотно занимание за малчуганите. То ще възпита у тях умения за работа с фини детайли, ще окаже положително влияние върху търпението им, ще насърчи креативността и ще спомогне за разгръщане на творческите им заложби.

Подаръкът със сигурност ще се хареса и на родителите, тъй като в свободното време детето им ще може да прави нещо полезно, несвързано със стоене пред екран и всякакви мобилни устройства.

Оригинален подарък, за който едва ли другите са се сетили

Искате да зарадвате своя близък човек с нещо, което ще го изненада и няма да присъства в списъка му с желания, но със сигурност ще се хареса? Ако вашият човек обича ръчният труд и не се притеснява от работата с детайли, то това е наистина предпочитан вариант. Освен всичко останало е и доста изгоден такъв, особено ако купувате от eMart.bg, където получавате отлично качество на ниска цена.

Комплектите идват с всичко необходимо, но може да се погрижите и за някои допълнителни аксесоари. За наистина хубав подарък изберете комплект, в който е включена и красива рамка за готовия гоблен.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 − two =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.