Доставка на букети – романтичен начин да подарите цветя на любимата

Гласувайте (1-5)

Всеки един жест свързан с подаряването на цветя е романтичен, макар че според много проучванията голяма част от жените споделят, че получавайки доставка на букети без причина е много по-романтична и приятна изненада, отколкото тези подарени на традиционните празници като Деня на Влюбените.

Имайте предвид, че цветята са най-скъпи именно по време на традиционно големи празници като Свети Валентин и Деня на Майката. Има много оригинални начини да подарите цветя на половинката ви от вас просто се иска да подберете най-подходящия.

Инструкции

  • Изберете цветята според тяхното значение, тъй като още от епохата на Възраждането през 19 век, всяко цвете символизира нещо специално. Така например незабравката означава истинска любов, а жълтите и оранжеви рози са символ на страстта. Не забравяйте нещо много важно. Когато изпращате доставка на цветя винаги поставяйте в тях картичка, в която да запишете вашите пожелания или какво символизират самите цветя.
  • Създайте нещо уникално. Дали лично ще наберете диви или ще закупите екзотични цветя от магазина, демонстрирайте мисъл и оригиналност. Така ще покажете, че ви е грижа достатъчно много за жената до вас, за да инвестирате време, а също и пари.
  • Както вече казахме към букета е добре да изпратите и картичка, в която да запишете собственоръчно послание символ на вашата любов.
  • Изненадайте вашата любима с малко по-нестандартен подарък като й изпратите доставка на букети, който да й бъдат поднесени на работа или да я чакат на масата у дома.
  • Създайте си нещо като традиция да подарявате цветя на жената до вас цветя поне веднъж в месеца ей така без причина, защото жените обичат спонтанните жестове, продиктувани от сърцето.
  • Ако искате приятелката ви да се радва по-дълго време на красивия подарък, който смятате да й поднесете, тогава изберете цветя в саксии, който могат да се отглеждат в домашни условия много по-дълго време, отколкото букетите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × two =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.