Ефективни линк билдинг стратегии

SEO оптимизация
5/5 - (3 votes)

Навярно сте чували от SEO експерти, че линк билдингът е един от основните елементи за успешна кампания, що се касае за сектор дигитален маркетинг.

Ние, екипът на VISEO предлагаме на нашите настоящи и бъдещи клиенти редица линк билдинг пакети, съпътствани със създаване на уникално, привлекателно и актуално съдържание.

Комбинацията от качествени обратни връзки и висококачествено съдържание водят неимоверно до изключително добри резултати. Нещо повече, наши клиенти, когато добавим статия с линк към техен проект, много често се случва така, че резултатите в Google SERP от наши проекти дори да изпреварят техните.

Ако сте маркетингов експерт, на който са възложили задачата да подсигурява качествени обратни връзки към онлайн магазин, фирмен сайт, бизнес сайт или личен блог, то тогава ние сме хората, които да Ви съдействаме.

През настоящата година линк билдингът съвсем не е лесна задача, доста се отличава от преди пет години, например. Преди пет и повече години оптимизаторите за Гугъл добавяха обратни връзки в бизнес каталози, директории за статии, линк директории, и къде ли още не, но днес, ако линковете не са съпътствани с дорбо съдържание, то резултатът от тяхното действие би бил минимален.

Именно в това се крие един от основните ключови момента – качественото съдържание. Екипът на W-SEO.com разполага  с опитни SEO копирайтъри, които подготвят текст, еднакво четаем и подходящ, както за читателите, така и за търсещите машини. Като прибавим и огромните ресурси, с които компанията разполага, можем да заключим, че е готова и способна да изведе на предни позиции в Google и най-трудната за оптимизиране област / ниша.

Всичко зависи от бюджета, който сте отделили за месечно SEO, както и от намеренията за инвестиция.

Що се касае за мигновените резултати, ако разполагате с проект, който за дни трябва да подобри позициите, то тогава линк билдинг стратегия не е добро решение. Можете да стартирате PPC кампания, използвайки Google Ads, Facebook Ads или друга партньорска програма, предлагаща кликаемост срещу заплащане на кликове.

Когато говорим за SEO и линк билдниг се подразбира, че се касае за дългосрочна работа, но с дълготрайни резултати. Повечето родни инвеститори, както и такива от цял свят, държат когато инвестират дадена сума, да има насреща нещо, което би я възвърнало. Именно благодарение на една от политиките на фирмата, да не премахваме стари линкове, без значение колко време е отминало, можем да кажем, че инвестицията се избива още първите 2 месеца, а после години наред линковете дават тежест на сайтовете.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × 3 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.