Електронен онлайн магазин от Gombashop

Гласувайте (1-5)

Много търговци на стоки и услуги се ориентираха да продават онлайн. Защо? Повечето потребители започнаха да търсят в интернет това, което ги интересува. Това на практика означава – или си в онлайн средата със собствен онлайн магазин, или никой не те открива. Точно за това  Gombashop създаде уникална платформа, която предоставя един лесен и ефективен начин всеки желаещ да направи свой електронен магазин за няколко минути.

С какво разполага Gombashop? Като за начало – с много богата функционалност. Продуктите могат да се категоризират по марка, категория, ценови диапазон, етикети и други. Също така, методите на плащане, които поддържа платформа са изключително много – наложен платеж, кредитна/дебитна карта, PayPal, ePay, Bitcoin, EasyPay и др. Това прави купуването през магазина изключително лесно. Е, в България все още преобладава наложения платеж, защото хората са по-консервативни и не са свикнали да се възползват от удобството и бързината на електронните начини за плащания.

Нека продължим с дизайна – това е може би една много важна част от всеки електронен онлайн магазин. Или иначе казано – колкото по-атрактивно изглежда един е-магазин, толкова повече хората ще го харесат, а изграденото доверие и предпочитание могат да се окажат влияние и на покупките. От  Gombashop предлагат предварително изработени дизайнерски шаблони, които всеки може с няколко клика на мишката да приложи към създадения си онлайн магазин. Ако в някакъв момент му омръзне онлайн магазина – отново с няколко магически клика и Воала! Нова магазин!

А цените? Много е важно да споменем, че има безплатен 14 дневен период. А кое е най-хубавото? Повечето демо периоди предлагат единствено запознаване с функциите на софтуера. При Гомбашоп обаче не е така! През тези 14 дни могат да се ползват пълните пособности на системата и може да се продава реално и да се генерират приходи! След като изтече този пробен период търговеца може да избере дали да продължи да продава своите дрехи, аксесоари, бижута, техника, телефони или други. Има няколко опции като цените започват от скромните 25 лева на месечна база и стигат до 79 лв, отново на месец. Разбира се, различните пакети предлагат и различни предимства.

За да се запознаете с цялата информация, можете да посетите този адрес:

https://www.gombashop.bg/sazdavane-na-elekronen-magazin.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

four × three =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.