Кростренажорите и кардио тренировката

Кростренажорите са машини за кардио тренировка, които имитират ски бягане или катерене на стълби. С кростренажорите вие получавате множество ползи. Без значение дали навън е горещо или вали дъжд, вие правите своята тренировка ефективно.

Вероятността от контузии също е сведена до минимум, защото имате добра упора на ръцете и краката. Друга голяма полза от това да спортувате на кростренажор е, че спортното облекло няма да ви се износи толкова бързо, както ако бягате навън, защото краката ви никога не напускат степенките. Нататък Кростренажорите и кардио тренировката

Фитнес уреди и солариуми

В http://solarshop-bg.com/ извършвaмe доставка и прoдaжби нa coлaриуми на вoдeщите световни брaндoвe като Ергoлaйн, Мeгacън, Сoлaртрeйд, Бoдикeeр, Увe, д-р Кeрн. Лукcурa и други. Кoзмeтикa зa сoлaриум Сънмaкc и Сънмaкc. Лaмпи зa сoлaриуми от Клeo, Кoзмeдикo Изoлдe, Силвaния.

Предназначението на солариума е дa ни нaпрaви малко по-красиви, с лeка брoнзoва мургaвинa. Тoвa e пo тoзи нaчин нe caмo и caмo пoрaди тoвa, чe кoжaтa нa тялoто кaтo чe ли е по-крaсивa, cлeд кaтo e пocрeдcтвoм боя, a и тъй кaтo пocлe прoцeдурaтa в cолариум ce oтдeля купчинa сeрaтoнин, кoйтo e нaричaн и xoрмoнът нa щacтиeтo. Нататък Фитнес уреди и солариуми

Защо се нуждаете от креатин?

Креатинът е вещество, което се произвежда в черния дроб, бъбреците или пък в простата, а също така той се транспортира от кръвоносната система до мускулите. Често той се превръща в така наречения фосфокреатин или известен още под името креатин фосфат.

Ролята на това вещество е от особено значение, тъй като то спомага за това да имате силен енергиен заряд и мускулите ви да са значително по-издръжливи на всякакви физически натоварвания. Мит, който и до днес се смята за истина е това, че полезния креатин има нещо общо със стероидите. Това не е така, защото той е изцяло натурален компонент, който влиза в състава на много храни. Нататък Защо се нуждаете от креатин?

Зимата и зимното бягане

Зимата настъпи. Отдавна при това. Изглежда леко смущаваща с цялата тази студенина, виелици. Затваряме се у дома и забравяме за спорта, за бягането. Просто трябва да сме подготвени. Ето някой важни съвети, които ще ви помогнат, ако сте почитатели на спорта.

1.  Уверете се , че чорапите не са направени от памук. Краката се потят , независимо от отрицателните температури на времето, колкото и да не ви се вярва. Избора на правилните чорапи е от съществено значение. Памучни, чорапите бързо абсорбират влагата, устявят усещане за сухота, топлят и задържат топлината, важно качество за зимния период. Нататък Зимата и зимното бягане

Фитнес за корави типове

Ако искаш да станеш наистина як фитнес маниак, се нуждаеш от специални уреди! Ето какви:

Нечовешката фитнес пудовка:
Фитнес пудовка за изроди

С тази пудовка ще направиш ебати мускула. Само че за да се получи, винаги трябва да тренираш гол до кръста, и обут с син прокъсан анцуг и стари обувки, направени на галоши. Освен това трябва да бъдеш небръснат и рошав. При свяко повдигане на железата към тавана трябва да ревеш като звяр. За да станеш звяр!

А сега щангата…
Нататък Фитнес за корави типове