Какъв е идеалният годежен пръстен?

За повечето мъже е истинско изпитание когато трябва да изберат пръстен, с който да поискат ръката на момичето си. Това винаги е деликатен момент, дори и когато двамата се познават от много години и това си е една чиста формалност. Момчето започва да се тревожи, че това ще е бижу не само израз на чувствата му кум неговата любима, но знак на отношението му към нея и ще привлече вниманието на приятели, близки и роднини.

Всеки се притеснява какво да подари и как да избере бижуто, а не е тайна, че мъжете не винаги могат да вникнат в това, което жените наистина искат. Изборът наистина е сложен, защото бижуто трябва да бъде едновременно красиво и не твърде претенциозно, да бъде достатъчно скъпо за да впечатли момичето, но не прекалено за да не предизвика обратния ефект и да я стресне. Нататък Какъв е идеалният годежен пръстен?

Бижута за ежедневието

Търсейки съвършенството, дамите са в състояние да експериментират със себе си. Често пъти стилът и вкусът към бижута се променя. С годините всяка дама търпи промяна, нейната визия също. Ако преди време сте залагали на предимно черни и изчистени дрехи, то не е изключено в определен период предпочитанията да завият към съвсем различна насока. Същото се отнася и за бижутата. Залагайки на черни дрехи, почти всяко бижу би било подходящо, но когато говорим за цветни и шарени облекла, тогава въпросът с аксесоарите става доста по-сложен. Цветовете трябва да са подбрани по начин, който най-добре описва истинската ви същност. Нататък Бижута за ежедневието

Какво е Сваровски ?

Всички хора в днешно време знаят, че стилните кристали Сваровски са изкуствено създадени. При самата изработка на бижутата се вграждат различни материали и химически елементи в кристалите, за да се получат реални гами от цветове. Машината за шлифоване на кристалите е била изключително модерна за годините, в които е създадена. През далечната 1895 година Даниел Сваровски изработва страхотната машина и я патентова, за да не е възможно да се копира от хора, които се занимават с изработването на бижута. Започват да се правят камъни, перли и най-различни видове кристали. В началото, когато Даниел Сваровки е шлифовал кристалите се е смятало, че машината се използва, за да се правят опити за имитация на диаманти, скъпоценни  и полускъпоценни камъни. За доста кратко време кристалите с марката Сваровски стават абсолютен хит по цял свят. Нататък Какво е Сваровски ?