Ето как да разпространите послание чрез флаери

Флаерите носят различни послания и са използвани, както от представителите на бизнеса, така и от сдружения, организации, политически партии и други. Раздаването на хвърчащи листовки има за цел да уведоми хората за ваши инициативи, предстоящи събития, спортни мероприятия или промоции на стоки. Печатните материали имат висока стойност, тъй като се разпространяват бързо и дават добър ефект.

Ако искате да разпространите послание чрез флаери, то последните трябва да притежават добри визуални качества, както и полезно съдържание. В случай, че нямате възможност да създадете собствен дизайн за флаерите или нямате финансовата възможност да наемете екип, който да ги раздава, то ние ви препоръчваме да се обърнете към Printermax.bg, тъй като фирмата ще ви предложи безплатно оформление и разпространение на листовките.

Раздавайте  флаери на оживени улици и пред големите търговски представителства. Идеята е да се позиционирате там, където ходят най-много хора и има висок шанс да предадете рекламните материали. Младите хора раздаващи флаери са подходящото решение, тъй като с визията и чара си те постигат добри резултати.

Пуснете флаерите и по пощенските кутии в близост до района, в който ще се проведе даденото събитие. При положение, че поетата от вас инициатива е полезна и приятна за хората, то те няма начин да не уважат поканата ви. Обикновено рекламните съобщения съдържат намаления на продукти, представяне на услуги и/или уведомление за вашата дейност.

Само за няколко седмици вие може да раздадете десетки хиляди флаери и голяма част от тях ще се превърнат в посещения или продажби. Колкото повече флаери разпространите, толкова по-сериозен брой потребители ще се запознаят с предложенията ви.

Флаерът сам по себе си, трябва да бъде красив и четим. Не бива да прекаляваме със сложената информация, а да кажем най-важното, което хората да запомнят. Текстът не бива да надхвърля 1000 думи, защото по този начин получателят се затормозява и се лишава от свободното си време.

Форматът на хвърчащите листовки би трябвало да бъде удобен за ползване, като се препоръчва стандарта A6, който е използван от множеството фирми и организации. Разбира се, може да се поръчат и нестандартен размер листовки, за да се побират те в джобове, портмонета и друг ръчен багаж.

В съдържанието употребете правилните думи, които не изглеждат като поредната реклама по телевизията. Нека съобщенията ви да бъдат полезни и практични за потребителите, като в този случай добрите резултати за вас няма да закъснеят. Един тираж от 5000 флаера е достатъчен за началото на вашата рекламна кампания. В бъдеще разбира се, може да увеличите броя и така докато се сдобиете с успех.

При изписване на заглавието и етикетите "Ето как да разпространите послание чрез флаери листовки печат разпространение на флаери рекама флаери ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • ешд ньн аь иьюзидяшиьхсше здявьхсе `иею овьеис всяшдунс зе`ьш иьюзидяшиьхехсе хь овьеис иеньпь овьеис
  • ейф уду од ,дпм,фий,дкрйе мфи.дкре ',еп б.де,р .рийфлур ме'дй ,дпм,фий,дкекре кд б.де,р ,еуд;д б.де,р
  • ejf udu od ,dpm,fij,dkrje mfi.dkre ',ep b.de,r .rijflur me'dj ,dpm,fij,dkekre kd b.de,r ,eud;d b.de,r
  • eto kak da razprostranite poslanie `rez flaeri listowki pe`at razprostranenie na flaeri rekama flaeri

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Не съм робот! *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.