Fashion.bg – българският моден портал

Гласувайте (1-5)

Fashion.bg – българският моден портал! Това е сайта, в който можете да намерите безброй интересни и полезни статии за модни колекции, за модният бизнес, за модата и красотата, за здравето, забавления, новини…..и още нещо – тук всеки ще намери нещо за себе си, нещо което го интересува и му е интересно!

Знаете ли, че розовото не е вече на мода, че не е любим женски цвят? Британските жени съветват да забравим розовото. Те предпочитат силните мъжки тонове, които са в синхрон със забързаното им ежедневие!

А какво ще кажете за кожен маникюр? Освен добре познатите ни шапки, чанти, ръкавици, боти и ботуши, хит във Великобритания станаха и ноктите от изкуствена кожа!

Бионсе на корицата на мартенският Vogue…

В Fashion.bg можете да намерите интересни факти за малката черна рокля – малката слабост на всяка себеуважаваща се жена. Посетете сайта и ще научите повече за това женско изкушение.

Това са няколко от интересните теми засегнати във Fashion.bg. Бъдете в крак с модата и в унисон със себе си, бъдете винаги добре осведомени и запознати с всички новости! Fashion.bg е българският моден портал!

1 thought on “Fashion.bg – българският моден портал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 − 8 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.