Фирма за къртене почистване и извозване

Гласувайте (1-5)

Къртенето е процес на разрушаване целостта на даден материал. Професионална фирма за къртене се заема най-често с разрушаване на материали като:  бетон, камък, тухла, мозайка, теракота и фаянс, често  –  метал и дърво.

При невежо къртене и нехайно боравене с машините има опасност да бъдат нанесени непоправими щети на целостта на носещи елементи в конструкцията на сградата. Преценявайки тези рискове и отговорности нашата фирма работи с прецизност и отговорност, като осигуряваме и безопасността на нашите къртачи. Така можем да се похвалим, че разполагаме със  способността и професионализма нужни за работа с деструкционна техника. Избирайки нас, Вие избирате професионализъм и качество.

Фирмата извършва къртене на всякакъв материал и на много труднодостъпни места. Кърти, бетон, тухла, фаянс, мазилка, замазка независимо от мястото. Това е когато се налага да къртим на високо, ниско, тясно, например: извършваме прецизно и по безопасен начин събаряне на сгради, къртене на фасади, покривни настилки и др. Разполагаме с цялостна механизация – модерни машини, които осигуряват скоростта на работата. Имаме и екип за професионална ръчна намеса. Събаря в минимални срокове стари сгради и постройки. 3апазваме останалия здрав материал. КЪРТИ бетон, демонтаж, метални конструкции, остъкления на балкон. Къртенето на бетон, тухла, фаянс е процес, при който се разрушава целостта на даден материал. За целта може да се разчита на професионалните умения и прецизност на къртачите, както и на подходящата техника и инструменти.

Фирмата прави услуги, свързани с къртене – по домовете. За подготвяне на вашата ремонтна дейност – къртачните услуги по домовете стават бързо и чисто, става въпрос предимно за бани, балкони, замазки и др. Изисква се същият професионален подход и инструмент за вътрешна работа, който ние гарантираме.

Къртенето, което извършва фирмата може да включва къртене на стени и плочи на жилищни и промишлени сгради; панели и ЕПК, комини, подпрозоречни модули, стълбища, огради, козирки, събаряне на цели постройки и др. Цената на услугата кърти е по договаряне.

Персоналът на фирмата ни е добре обучен и екипиран с професионална техника за къртене, събаряне на сгради и пробиване на дупки. Правим още демонтаж на метални, дървени и всякакви конструкции.  Извършва се  от къртачи, оборудвани с металорежещи машини и професионална екипировка за осигуряване безопасността на работа.

Професионалното къртене на бетон се извършва от екип къртачи обучени да реагират при всякакви ситуации свързани с услугата ”кърти чисти извозва”.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three + 1 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.