Готини чаши с щампа

Гласувайте (1-5)

Напоследък в интернет пространството се предлагат разнообразни чаши с щампа, които са коя от друга по-интересни. Например, чаша, която блести в мрака

Можете да пиете на тъмно и да гледате как блести чашата ви. Ще бъдете изумени от резултатите! След прилагане на любимите си произведения на изкуството или снимки (за най-добри резултати, включете ярки бели области в щампата. Вашите деца ще се влюбят в такива чаши с щампа. Продължаваме нататък. Измислени са и чаши с щампа, които могат да променят цветът си. На пръв поглед те изглеждат като стандартните черни чаши, но при добавяне на гореща течност, щампата оживява! Други страхотни чаши с щампа са стоманените, които са предназначени за пътувания. Тези чаши са насочени за „On-The-Go“ човек! Неръждаема чаша за пътуване!

Сдобийте се с последния високотехнологична мобилен аксесоар с вашата красива чаша от неръждаема стомана. Използвайте нашите онлайн инструменти, за да създадете свои чаши с щампи. Полираната неръждаема чаша блести с изображението си и с лъскав и модерен външен вид. (Използвайте тъмни цветни изображения за най-добри резултати) подарък, който ще бъде горд да се даде и по-горд да се притежава. Durable неръждаема стомана с пластмасова основа, капак и дръжка. Подобни чаши с щампа не са за съдомиялна машина. (Не е за употреба в микровълнова фурна). 13 унция капацитет с капак, поддържа горещи течности, топли и студени. Капакът остава здраво за мобилна употреба. Охлажда се до дръжката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 − 13 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.