Христо Стоичков – човекът с главно „Ч“

Гласувайте (1-5)

Христо Стоичков отдавна е превзел сърцата на милиони фенове на футбола у нас и по света. Българската легенда впечатлява с искреността и честността си. Той е човек, който винаги казва това, което мисли, знае цената си, винаги е бил такъв и никога не се е държал като недостижима звезда. Колко хора днес могат да се похвалят с тези качества? Лично вие познавате ли такива? Аз не познавам…

Днес всички са заслепени от това да имат повече от другите, заслепени от материалното забравят да бъдат хора. На почит днес са меркантилните, егоистите, наглите и подлите. Но… това е друга тема.

Тази статия не е за футболните запалянковци. Тя е за всички мъже. За днешните мъже, които се отнасят неуважително към половинките си. Онези, които търсят нови „по-вълнуващи неща”. Мъжете, които лесно заменят една жена с друга. Мъжете, които говорят красиво, но до там. Тази статия е за всички български мъже, които нараняват и разбиват сърца.

И така, нека напомним как голямата българска легенда Христо Стоичков наскоро поздрави публично в социалните мрежи дългогодишния и единствен партньор, съпругата си Мариана, по случай нейният рожден ден. Ето какво написа той:

„Честит рожден ден на моята пътеводна светлина! Честит рожден ден на жената, която ме дари с двете най-прекрасни принцеси! Честит рожден ден на кралицата на моето сърце! Честит рожден ден, скъпа Мариана!”

Не е тайна за никого, че наскоро щастливо обичаната му съпругата Мариана, както и нейната майка, получиха подарък от Ицо „подмладяване” по случай един друг повод. Много близки приятели до семейството обаче твърдят, че Христо го е направил единствено и само съпругата му да се чувства добре, а не защото остарява. Той винаги е казвал, че е благодарен на Съдбата, задето го е срещнала с Мариана, че тя е единствената  жена и никога не е помислял за друга.

„Да, светът е пълен с красиви жени, но аз отдавна съм намерил моята кралица. Дори и да не ми беше родила, щях да й подаря дете, защото сърцето ми й принадлежи.“, споделят още близките до семейството.

След тези силни думи просто оставаме безмълвни и абсолютно нищо не можем да добавим.

Поклон и респект към мъжа с главно „М“ и човека с главно „Ч“!

Източник: https://8hristo.com/bg/books/

 

2 thoughts on “Христо Стоичков – човекът с главно „Ч“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × two =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.