Играчките от дърво – все по-обичани и ценени

Гласувайте (1-5)

Помня, едно време, когато бях дете, моята баба ми казваше: – „Ние, като малки, нямахме толкова играчки, дялахме си пръчки на двора, ритахме парцаливи топки и тук там, от време на време, някой да ни подари я дървено влакче, което си беше голяма работа, я някоя друга дървена играчка, но пък, издържливи си бяха…“

Истината е, че това ми звучеше толкова далечно и непознато, бидейки дете на 80-те и началото на 90-те години, когато се появиха първите кукли Барби и много други подобни, направени от всякакви видове пластмаси, някои здрави и сполучливи, други – не толкова , но пък какво – не познавахме друго, а и си беше модерно.

Наскоро, обаче, напълно случайно, естеството на работата ми ме сблъска с едни невороятно шарени, красиви и различни играчки, направени от дърво, носещи марката Classic World. Не че досега не бях виждала дървени играчки, напротив, имаме закупени поне двайсет вкъщи. Но тези ги мярнах на витрината и някак, без да се замисля, влязох да ги огледам отблизо…Не знам как майките успяват да изкарат децата си, веднъж влезли в този магазин, аз, признавам, възрастен човек, не желаех да си тръгна, толкова ме заплениха…Дори ги проучих в детайли, изработени са ръчно, от чисто, естествено дърво, оцветени са с нетоксични бои и всички са с токова различен и разнообразен дизайн, с две думи – мечта за всяко детенце ( и неговата майка и баща 🙂 ). Във възрастово отношение има играчки за бебенца и такива за по-големи каки и батковци. Проходилки, най-различни търкалца за бутане или животинки за дърпане, музикални инструменти, чиито звуци, впрочем, са доста реални, инструменти за малки майстори, кухненски комплекти и големи кухни за малки сладки домакини, класически конструктори, разнообразни образователни и развиващи играчки – гамата е доста голяма.

Ако и вие искате да откриете и подарите на вашите малчугани тези красиви и невероятно интересни играчки, не се колебайте нито за миг, а посетете сайта или директно магазина, намиращ се в гр. Бургас. Препоръчвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 14 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.