Интериорът за баня като предизвикателство

баня
Гласувайте (1-5)

Различните помещения в дома имат различна цел. Цветовете в някои от тях е добре да ни активизират, багрите в други стаи би било добре да стимулират концентрацията, а в някои е нужно нищо да не ни разсейва, за да ни насочват към отпочиване. Естествено възниква въпроса а какви цветове са или не са подходящи за банята. Там започва деня ни и се зареждаме с увереност и добро самочувствие. Там завършва денят с оптимизъм и уморена усмивка.

На http://www.keranova.org/ може да изработите, консултирате или заявите вашето решение за обзавеждане и интериор на баня, подходящи както за вашия дом, така и за бизнеса.

В банята би било хубаво да изградите свежа обстановка в тонизиращи и ободряващи цветове. Помнете, че няма неподходящи цветове. Има лошо съчетани.

В съпружеската баня можете да заложите на цветовете, излъчващи спокойствие и романтика. Изберете изчистени линии и опростен дизайн. Декорирайте с интимни статуи и хармонични детайли. Ако проектирате банята за децата, дори и да не знаете дали те ще бъдат момчета или момичета, наблегнете на ярките и оптимистични цветове, като добре обмислите комбинациите на художествени мотиви и вещи. В банята за гости неаргументираната показност и хаотичния декор са недопустими. Красивите чисти линии влияят успокояващо и релаксиращо. В банята, планирана за ен брой хора запомнете, че лаконичността, простотата и минимализма винаги ще ви осигурят успех в дизайна. Когато стигнете до последната финална част на обзавеждането вземете под внимание гледката от прозореца на банята, ако тя има такъв. В противен случай можете да използвате друг детайл – завеса, второ огледало, картина или фотография.Използвайте въображението си, но се старайте да не излизате от правилата за интериор на баня. Умело и професионално съчетайте цялостния проект до най малкия акцент. Създайте хипнотизиращ микс от цветове като в мечтите или приказките. Комбинирайте стените, рамките на огледалата и картините, завесите, пода и тавана с артистичните предмети. Внимавайте да не прекалите и да се получи натоварваща и хаотична смес от цветове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen − 15 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.