iPhone е тухла

Някой би казал, че iPhone (популярния телефон на Apple) е дърво. Според мен е по-скоро тухла!
iPhone е просто тухла

Е, iPhone има и някои предимства пред тухла, ето ги 🙂
Предимства на Apple iPhone пред тухла

[wp:svejo-net]

Малко информация за iPhone от мрежата:
Първо, айфона има великолепен сензорен екран, който запълва почти целия преден панел. Това е 3,5-инчов (диагонал) екран, похвали с резолюция 320 х 480 при 160 пиксела на инч. Това е повече от достатъчно за широкоекранен (16:9) оглед, че най-вероятно ще се черни ленти в горната и долната част на изображението.

Това е просто една физическа бутона в долната част на дисплея. Почти всичко останало се постига чрез сензорен екран, използвайки интуитивни движения пръст като подслушване, метене и „прищипване“.

Тя се състои от следните сензори. Един преориентира това, което се показва на екрана, когато телефонът се завърта между пейзаж и портретна ориентация. Тя също има сензор за близост, която знае, когато сте на телефона до ухото си и избира на екрана и тампон докосване по съответния начин.

Телефонът е четирибандов, Wi-Fi поддръжка (Apple сайт характеристики кажа 802.11b и ж въпреки че Стив говореше н съвместимост също), Bluetooth 2.0 EDR с, GSM и EDGE.

Той идва с 2-мегапикселова камера.

3 thoughts on “iPhone е тухла

    1. По-добре закъснял, отколкото избързал и купил айфона за 1000 лева на времето.
      Който си го има – нека си го ползва със здраве докато си мисли за стийв джобс 🙂

  1. По-добре и не бързай да си купуваш iPhone!Както е видно от написаното, явно си нямаш идея за какво става въпрос. Просто си надраскал нещо, колкото да си убиеш времето :)))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Не съм робот! *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.