Как да изберем букмейкър и на кого да се доверим

Гласувайте (1-5)

Ако сте почитатели на спортните залагания, 5Bet.eu непременно трябва да присъства във вашия списък с любими сайтове. Страницата разполага с обективни ревюта на различни компании, като по този начин потребителите имат възможност да вземат едно наистина добре обосновано и информирано решение при избор на букмейкър.

Разбира се, изключително важно е да изберете компания, която има лиценз в България, а дали е така, всичко това ще научите на страниците на 5Bet.eu. Макар списъкът с лицензирани компании да не е безкрайно дълъг, той все пак е достатъчно голям за да разполагате с достатъчно богат избор пред себе си.

Сред най-открояващите се имена е това на букмейкър Bet365 – компания с дългогодишен опит, известна с прозрачното си и коректно отношение към своите клиенти. Ето какво трябва да знаем ако сме решили да се доверим именно на тях. Какви са предимствата и недостатъците – четете по-долу.

Какви са преимуществата на Bet365

Като един от най-популярните букмейкъри в Европа, съвсем очаквано, Bet365 се свързва с редица преимущества. Едно от тях е, че на фона на много други букмейкъри, Bet365 поддържа не само мобилна версия, но също така и приложения, които правят ползването му изключително лесно, дори и от мобилен телефон.

Тъй като компанията работи на разнообразни пазари, тук можете да избирате най-удобната за вас измежду 25 различни валути, а лимитите са много големи в сравнение с повечето други компании от този сорт. Разплащанията са бързи и безопасни, използват се сигурни разплащателни методи, като има и много бонуси.

Разбира се, излишно е да се казва, че компанията Bet365 Group Ltd има лиценз за спортни залози в България. Тук е мястото да отбележим, че с цел по-обективно вземане на решения от ваша страна, букмейкърът ви дава възможност да следите на живо огромен брой спортни събития, които се провеждат в различни точки на света.

Недостатъци при Bet365

Има изключително малко минуси при работата с Bet365, като един от най-често споменаваните е минимумът за теглене с Mastercard. Сумата е 125 евро, като има и 5 % данък върху депозит и теглене. Често се споменава като недостатък и по-бавната система за идентифициране на самоличността, което може да отнеме малко по-дълго време от около 2 дни.

Най-важното за всеки практикуващ подобно забавление чрез спортни предсказания е да знае докъде е лимита му. Напълно безсмислено е да се задлъжнява, да се теглят кредити и прочее, защото животът на човек ще се промени драстично. Играйте разумно и в норма и тогава вероятно ще успеете да спечелите от целия този процес.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 − six =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.