Как да изглеждаме по-високи?

Гласувайте (1-5)

Почти всяка една жена си мечтае да е по-висока. Как може да постигнем този ефект без пластични операции и други хирургически намеси. Лесно е! Трябва само да спазваме някои правила, които специалисти ни предоставиха и ние решихме да ги споделим с вас.

Първото и най-важно правило е стойката – добре трябва да се поработи над това. Изправената стойка на човека не е важна само за това, че ще изглеждаме по-високи, а и за нашето здраве. Ако поработим над това да не ходим прегърбени ще имаме много не само физически, а и психически ползи. Гърбът трябва винаги да е изправен, представяйте си, че носите книга на главата си и се стремите тя да не падна от там.

Райтата – говорим за вертикалните, те издължават фигурата и я правят по-стройна. Карираните десени и хоризонтланите линии, те оптически скъсяват тялото и ни карат да изглеждаме още по-ниски. За дамите, които нямат проблем с височината спокойно могат да носят всякакъв вид десен.

Роклите – те са за предпочитане пред късите панталонки. За това ако краката не са силната ви страна и са късички и леко закръглени по-добре е да ги прикриете с рокля.

Цветовете – и те имат голямо значение. Както всички знаем, черното е най-добрия приятел. Той е цвета, който те прави по-слаб и по-дълъг, за това когато и да си купим черна дреха няма сбъркаме. Друг вариант за оптично издължаване на фигурата е игра с нюансите на цветовете. Обличате тъмна блуза нагоре и свтли дънки примерно надолу.

Обувките с висок ток – това не знаем дали въобще трябва да го споменаваме, защото едва ли има жена, която да не знае за тази хитринка. Токчета издължават  фигурата, правят ни по-стройни , секси и елегантни.

Прическата – също оказва взлиание, например ако вържем косата си на конска опашка определено ще има ефект върху височината ни. Тази така проста прическа върши чудеса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × 1 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.