Как да използваме стикерите за декорация на жилището

Гласувайте (1-5)

Декорация на жилището с винилови стикери – защо не приложите тази интересна идея?

Декорацията на съвременното жилище изобщо не е трудна задача, предвид многообразието от най-различни модерни варианти, които в последно време се наложиха като трайна тенденция в украсата на дома. Става въпрос за различните по форма, цветове и стил винилови стикери, които разкриват пред нас безкрайни възможности да направим жилището си по-приятно и комфортно място за живеене.

Този модерен начин за украса е приложим не само за стените, но и за всякакви гладки повърхности. Колкото по-гладко и чисто е мястото, където възнамеряваме да поставим стикера, толкова по-добре. Най-хубавото е, че те се поставят лесно, без да е необходимо да търсим майстори и да заплащаме допълнително за монтаж, както е при други конвенционални декорации.

Стилният интериор винаги може да стане още по-завладяващ и интересен, ако добавите подходящия стикер за стена или мебел на подходящото място.

Огромни или по-малки, стикерите се предлагат в разнообразни форми – надписи, животни, дървета, забавни изображения, пеперуди, предмети от дома, герои от комикси или с две думи, всичко, за което можете да се сетите, би могло да грейне на вашата стена, врата, повърхност на шкаф, гардероб, огледало и още на хиляди места.

Декорацията със стикери е и незаменим съюзник в случаите, когато някоя част от интериора (вратичката на шкафа например) се е повредила и искате да прикриете щетата по най-добрия начин. Често пъти се случва така, че стената е замърсена от случаен инцидент, а до планираното пребоядисване има още много време. В този случай веднага на помощ могат да се притекат стикерите и да направят така, че вашата стена да изглежда дори по-добре, отколкото преди щетата.

Същото важи и за много други части от декора. Пукнатата мивка, повредената плочка в банята, надрасканата врата на гардероба – всички тези дразнещи недостатъци, които, за съжаление, няма как да избегнем при ежедневна употреба дълги години наред, няма повече да ви развалят настроението. Те бързо и лесно могат да бъдат украсени с подходящ стикер, който да прикрие неестетичния им вид.

Важно е да се знае, че виниловите стикери са водоустойчиви, но при самото им залепване повърхността трябва да бъде суха. Само тогава ще могат да  се залепят така добре, че да ви радват дълго време със свежестта и красотата си.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twelve − six =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.