Как да направим декорация на стени в нашето жилище

Гласувайте (1-5)

Декорацията на стените е едно от основните неща, които ни вълнуват при местене в ново жилище или препроектиране на мечтания дом. Разбира се, можете да наемете интериорен дизайнер, който да ви предложи най-добрите варианти, за да направите недвижимия имот по-уютен. Но можете също да проектирате свой собствен дом във ваш персонализиран стил, който е близо до вашата личност.

Изборът на цветова палитра, мебели, уреди, декорации, произведения на изкуството и т.н. ще бъде доста завладяващ, особено на фон, който вече можете да си представите. Независимо от това, колкото и упорита работа да извършите, за да проектирате дома си, често оставате с празна стена, с която не знаете как да се справите.

Тогава си задавате въпроса „Какво искам да виждам тук?“…

Това е доста обичайно, като се има предвид, че трябва да се избягва претрупването на стените. Не е достатъчно да подредите дивани, легла или телевизори и уреди до всяка стена, за да изглежда завършена една стая. И все пак, абсолютната празнота на стената може да бъде изнервяща.

Ето няколко добри идеи за декорация на стени, които можете да използвате и да направите пространството по-привлекателно.

Представете си декорацията на стени като празно платно

Мислете за вашата декорация на стени като художник. Всеки майстор на изкуството започва от празно платно, затова и вие най-напред трябва да си представите вашето произведение. Искате да окачите портрети или да изрисувате стените сами? Помислете какво ви вълнува.

Малко персонализиране, което отразява вашия вкус и евентуално няколко от вашите хобита могат да бъдат доста вълнуващи, за да добавите искра живот към празната стена. Картина в пълен размер, изобразяваща например любимия ви пейзаж или произведение на изкуството на стената, ще създаде идеалния фон, допринасящ за атмосферата в стаята.

Отлично избраното произведение на изкуството може да бъде чудесно допълнение към идеите за декорация на празни стени. Така се добавят стойност и изящност към помещението и се повишава естетическата му привлекателност.

Посветете стената на ваш любим идол

Ако идеализирате някой майстор на изкуството, дайте му цялото пространство на стената. Поставете картини от любимия ви художник, декоративни статуетки или други негови произведения. Това са идеални примери за декорации на стени, които отразяват вашите предпочитания.

Понякога и една единствена картина може да бъде подходящ завършек. Тя открадва фокуса от останалите елементи и добавя естетиката на вашата стая. Това е идеална възможност да покажете любимото си произведение на изкуството, декорация за стени, проект или нещо, което сте закупили по време на екзотична почивка.

Използвайте празното пространство за да представите всичките си идеи и амбиции, покажете вашите мечти и изживявания. Така те ще са винаги пред вас, пред погледа ви, и ще ви вдъхновяват при преследване на страстта си. На всяка празна стена може да разкажете история.

Прекрасни картини може да намерите в магазини АРТРА, където специалисти ще ви помогнат в избора подходящата за вашия дом.

В заключение, не се страхувайте да декорирате вашата стена. Просто се уверете, че това, което ще поставите, ви носи радост. Щастието в дома ви е на първо място!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen − four =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.