Как да носим пола в студено време

Гласувайте (1-5)

Достатъчно е да излезете навън или да посетите публично място и ще видите, че днес все по-малко български жени носят рокля и пола. Това наистина е жалко, защото този стил дреха е абсолютен връх, когато става дума за женственост и елегантност в дамската мода (вижте на Kamerans.bg).

Това облекло има редица предимства. Едно от най-важните – дава възможност да се прояви изключително въображение по отношение на стила. В допълнение ви предоставя и богато поле за изява при съчетаване на тази дреха с най-различни други артикули.

Къса или дълга пола

В студеното време определено дългата пола е много по-подходящо облекло в сравнение с късата, но въпреки това полата си остава пола. Нейният по-свободен стил и кройка позволяват на студения въздух лесно да достигне до тялото ви.

И все пак, ако дългата пола бъде от подходяща материя и ако се съчетае с правилните аксесоари, тогава тя може да ви осигури доста добър комфорт и усещане за уют в по-студени дни, дори и в разгара на зимата.

Каква материята да изберем

В България повечето жени носят панталони и джинси, но въпреки това, полата е класическа част от облеклото, която никога няма да излезе от мода. Какво ще кажете за качествените вълнени поли? Или пък за тези от памук?

Това са материи, които могат да ви осигурят изключителен комфорт и удобство през студените месеци от годината. А в допълнение, те също така ще ви накарат да изглеждате много по-стилни и елегантни.

Какви да са допълнителните аксесоари

За да не ви бъде студено, но все пак за да можете да се насладите на своята любима пола през зимата, на първо място бихме препоръчали да я комбинирате с клин от топла материя. Той ще ви осигурява основната линия на защита от ниските температури.

Клинът трябва да бъде топъл, а конкретният тип плат ще зависи от стила на полата. Ако например решите да внесете малко френска или италианска нотка в живота си с една сива вълнена пола, тогава можете да я съчетаете с по-плътен клин или чорапогащник, без това да изглежда прекалено.

Как да допълним зимната пола

Къса или дълга, зимната пола може да се съчетае чудесно с един елегантен вълнен или памучен пуловер. Естествените материи дишат, но има и хора, които намират синтетичните за по-усъвършенствани. Във всеки случай пуловерът е идеалното допълнение към по-плътната зимна пола. Разбира се, цветът и кройката трябва да се подберат според конкретните ви предпочитания, но е важно и да бъдат съобразени със специфичните особености на вашата фигура.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + two =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.