Как да публикувам статия

Публикуването на статия във Funizmo.com ще помогне за популяризирането на Вашия личен блог, фирмен сайт, идея, продукт, услуга… Вие ще получите реални връзки (линкове), които от една страна ще Ви донесат нови посетители, а от друга – ще помогнат за SEO оптимизацията на сайта Ви, за да се изкачите по-високо в търсачките (Google, Bing и др.).

Как се публикува статия:

  1. Първата стъпка преди публикуване на статия е регистрацията в сайта. Регистрирайте се и по e-mail ще получите парола. Влезте с нея във Funizmo.com.
  2. Изберете Публикации \ Нова и напишете Вашата статия. Проверете я за грешки и я изпратете за преглед.
  3. Ако по някаква причина не можете да се регистрирате, опитайте да го направите с друг e-mail адрес (* За успешна регистрация с поща abv.bg вижте указанията по-долу). Ако и тогава срещнете проблем, не се отчайвайте – изпратете ни статията посредством формата за контакти.
  4. Статията ще бъде прегледана от администратор и, ако отговаря на условията, скоро ще я видите във Funizmo.

Съвети за постигане на максимален резултат при публикуване на статия (това не са задължителни изисквания – просто подсказваме):

  1. Изпратете и споделете в социални мрежи вече публикуваната статия. Ще получите повече посещения и по-ценни връзки към Вашия сайт.
  2. В публикацията опишете конкретен продукт или услуга. Добре е връзката да  води към страницата, където потребителите могат да поръчат или закупят този продукт.
  3. Когато пишете статията, си представете, че я чете потенциален клиент. Включете следната информация: от какво се нуждае потребителя (проблем), какво предлагате Вие (решение), с какво ще допринесе Вашия продукт (ползи), с какво Вашия продукт е по-добър от останалите (конкурентни предимства), какво мислят Вашите клиенти за продукта (референции), защо потребителя иска да закупи продукта веднага (специална оферта), как потребителя да закупи продукта (връзка към Вашия сайт).
  4. Към статията ни изпратете поне едно изображение. Ако то не е уникално, редактирайте го (с Photoshop или с аналогичен редактор). В противен случай ще поставим изображение по наша преценка.
  5. Използвайте рейтинговата ни система: повече получени гласове ще повишат популярността на публикацията Ви.

Пожелаваме Ви успех! По-лесно е, отколкото си мислите 🙂


(*)  За успешна регистрация с поща abv.bg, не кликайте върху получения в мейла линк, а го копирайте в браузъра без първия му символ (<) и без последния му символ (>), както е показано по-долу:

Така регистрацията Ви би трябвало да приключи успешно.