Как се купуват и продават имоти онлайн, без комисионни за посредник?

Гласувайте (1-5)

Ако имате интерес да продадете или закупите жилище, но не искате да плащате излишни такси за агент по недвижими имоти, тогава не сте сами. Много от вас си мислят, че задължително трябва да се обърнат към посредник, който да им помогне в намирането на купувач за вашия имот или за откриване на подходящият дом, но защо трябва да се забърквате в това? Нима разполагате с излишни средства, които искате да захвърлите на вятъра? Всеки потребител на интернет разполага с една неограничена база с информация, което прави необходимостта от брокер напълно излишна.

Независимо дали искате да купите или продадете имоти, вие трябва да се знаете за качествата им. Проверката е за купувача, а продавачът трябва да знае със сигурност, че жилището, което предлага е в добро състояние и по този начин ще може да държи на цената, на която го е обявил.

В интернет можете да намерите различни сайтове, в които можете да обявите своите имоти, като те са напълно безплатни и ще донесат много повече ползи за вас от един посредник. Imotifree.bg е един от тези сайтове, където независимо дали продавате или купувате, ще намерите най-добрата подкрепа за това ви желание. Не знаете какви документи ще са ви необходими, не знаете какви са тенденциите на пазара в момента или пък как да представите вашия имот… да неизвестните за вас са много, до момента, в който посетите сайта за имоти без посредник. Тук ще намерите всички необходими съвети и информация, както и ще имате възможност да публикувате вашите имоти, а също и да намерите мечтаният дом.

Купуването и продаването на имоти без посредник вече е по-възможно от всякога, въпреки че трябва да положите и известни усилия. Сами трябва да се погрижите за цялата документация, но винаги ще имате подкрепата на квалифицирани консултанти, които ще са винаги на ваше разположение. Все пак спестяването на комисионна от 2 или 3% от стойността на жилището е доста сериозна сума. Защо да не остане във вашият портфейл вместо да отиде при посредника?

1 thought on “Как се купуват и продават имоти онлайн, без комисионни за посредник?

  1. Svejo: (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up)
    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three + two =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.