Какъв е идеалният годежен пръстен?

За повечето мъже е истинско изпитание когато трябва да изберат пръстен, с който да поискат ръката на момичето си. Това винаги е деликатен момент, дори и когато двамата се познават от много години и това си е една чиста формалност. Момчето започва да се тревожи, че това ще е бижу не само израз на чувствата му кум неговата любима, но знак на отношението му към нея и ще привлече вниманието на приятели, близки и роднини.

Всеки се притеснява какво да подари и как да избере бижуто, а не е тайна, че мъжете не винаги могат да вникнат в това, което жените наистина искат. Изборът наистина е сложен, защото бижуто трябва да бъде едновременно красиво и не твърде претенциозно, да бъде достатъчно скъпо за да впечатли момичето, но не прекалено за да не предизвика обратния ефект и да я стресне.

Изобщо, изборът на годежен пръстен е деликатен момент, в който всеки мъж трябва да напрегне до последно усещането си за баланс и усещането си за красота и да съчетае тези свои умения с познаването на самото момиче и неговите предпочитания.

И така, нека помислим. Все пак такъв подарък се прави един път в живота (добре де, не е задължително, но все пак всеки човек таи тази надежда).

Обикновено в повечето случаи брачните халки са от злато, като по тази причина няма да е лошо ако годежният пръстен е по-различен. Можете да изберете материал с друг цвят, като например сребро или още по-добре – спрете се на платина. И двата материала притежават някои чисто визуални сходства, но платината е по-скъпа и много жени просто я обожават. Ако пък възможностите Ви са по-ограничени, тогава бихте могли да се спрете на сребро. То обикновено изглежда доста пленително, като в повечето случаи, особено както е при бижутата на Сваровски, се използва покритие от родий, което да подобри качествата на бижуто и да му придаде блясък.

Идва ред и на камъка. Диамантът е добра идея в случай, че финансите Ви го позволяват. Ако не, то не се отчайвайте. Има страхотни алтернативи от полускъпоценни камъни и бъдете сигурни, че повечето жени просто ги обожават. Тези камъни са красиви и носят послание. Най-добре е да внимавате с големината на камъка и да изберете нещо фино от добра бижутерия. Няма да сгрешите ако изберете топаз или сапфир. Те идеално пасват на студените метали като платината, бялото злато и среброто.

При изписване на заглавието и етикетите "Какъв е идеалният годежен пръстен? бижута брачни халки онлайн бижутерия онлайн магазин сваровски сватбени халки ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • ньнщу е саеьвхс,ш ждаеэех зищяшех? фсэкшь фиь`хс гьвнс дхвьтх фсэкшеис, дхвьтх пьжьюсх яуьидуянс яуьшфехс гьвнс
  • удуцл е роед.крсй хфоегек м,цийек@ /ргвйд /,д'кр нд.ур фк.дьк /ргвйе,рс фк.дьк ;дхдпрк илд,флиур илдй/екр нд.ур
  • uducl e roed.krsj hfoegek m,cijek@ /rgwjd /,d'kr nd.ur fk.dxk /rgwje,rs fk.dxk ;dhdprk ild,fliur ildj/ekr nd.ur
  • kakyw e idealniqt godeven prysten? bivuta bra`ni halki onlajn bivuteriq onlajn magazin swarowski swatbeni halki

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.