Какво да не правите в банята

Гласувайте (1-5)

Ако в детската стая има тоалетна, то не слагайте малки разбери, понеже децата бързо растат и ако не желаете след няколко години отново ремонт- то стандартния размер е добър вариант. За едно качествено обзавеждане за баня е добре да избягвате плочки или облицовъчни материали, които имитират   тухли. Те не стоят много елегантни и доста бързо им минава модата. Вариант за мокет или килим също не е изгодно, тъй като трудно се поддържат. В никакъв случай не осветявайте банята с луминисцентно осветление. То има лошият ефект да променя цветовете и да създава студена атмосфера. Често е слагат кърпите на задната страна на вратата. Това не е добър вариант, по – добре изберете дискретно кътче, ако има място дори ги сложете в шкаф.

В магазините има изобилие на санитарен фаянс цени които са за всеки джоб, стига да знаете, както искате. Около ваната не поставяйте каквито й да е било стърчащи сапунерки и др. Ако имат е нужда от такива, то мястото им е в нишата в стената. Ако банята е малка, а с голяма височина, тя не е уютна, за да промените това – поставяте окачен таван.

Банята е едно място, където стресът се превръща в далечен спомен, а настроението ни се покачват неимоверно. Новото в тенденциите за баните е отново класическо бяло, при фаянса и приятни кафяви флорални елементи, така се получава една прекрасна симбиоза между практичност, стил и изисканост. Не се притеснявайте ако банята ви е малка, то при съчетаване на тези цветове, а също и допълнително обогатеното с дизайнерски иновации комбинация на едноцветни плочки и ивици с цветни такива, банята ви ще изглежда много по просторна. Има моменти, при които ни се иска да превърнем едно от най-интимните си кътчета в място за божествена наслада и отдих. Нужно е всеки елемент да е подбран така, че да оптимизира пространството и да го превърне в удобно и красиво решение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × 2 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.