Какво е мобилен монтаж на гуми и кога ни трябва пътна помощ?

Гласувайте (1-5)

Мобилен монтаж на гуми в София

Мобилен монтаж на гуми? Може би значението на думите във фразата ще дадат отговор на този въпрос за много посетители на нашия сайт.

Всеки автомобилен ентусиаст многократно е посещавал сервизи за гуми, например при необходимост от смяна на зимните гуми на колата си с летни. Ние предлагаме нещо различни. Обадете ни се и ще сменим гумите ви на място! Доверете се на услугите ни за пътна помощ за град София и големите градове в България и на нашия мобилен сервиз за монтаж на гуми.

Понятието „мобилност“ се формира в съзнанието на хората през последните десет години. Нека обаче да анализирам по-подробно значението на тази фраза.

Подвижният монтаж на гуми е мобилен технологичен комплекс, базиран на автомобил, който осигурява бързи полеви услуги за всички видове монтаж на гуми денонощно (смяна на гуми, балансиране на колелата, ремонт на пробиви и странични порязвания на гуми и др.).

Кога имаме нужда от пътна помощ при проблеми с гумите на автомобила?

Мобилният комплекс за монтаж на гуми разполага с оборудване, пригодено за транспортиране. Това ви позволява да извършвате цялата гама от монтажни работи като в стационарните работилници. В задната част на такава работилница са монтирани всички необходими специализирани машини, електро-пневматични инструменти и устройства, както и агрегати, които осигуряват тяхната работа. Сервизът за монтаж на гуми работи по добре познатия принцип на мобилност, който успешно се използва при услуги като поръчка на стоки с доставка до определено място, извикване на майстор за ремонт на домакински уреди у дома и други подобни услуги.

Основните предимства на тази услуга, предлагана от компаниите в борбата им за клиенти, са ефективността, работата 24 часа в денонощието и създаването на най-удобните условия за потребителя.

Пътна помощ в София и Югозападна България

Развитието на съвременния български пазар на автомобилни услуги доведе до появата на монтаж на гуми на колела, който успя да предложи на автомобилистите и организациите по-атрактивни условия за обслужване на своите превозни средства в сравнение със стационарните работилници.

Мобилният монтаж на гуми позволява на автомобилистите да спестят време, усилия и пари, тъй като работата може да се извършва на всяко място, посочено от клиента, по всяко време на деня и в който и да е ден от седмицата.

И ако разгледаме ситуацията с аварийно спиране на пътя (например пробиване на гума), тогава услугата на денонощен полеви монтаж на гуми може да се счита за най-добрата алтернатива в сравнение с извикване на теглещ камион за по-нататъшно транспортиране на автомобила до мястото на ремонт.

Монтаж на гуми в полеви условия

Много компании са отишли по-далеч и разширявайки обхвата на своите дейности, предлагат на потенциален клиент организирането на пълен набор от услуги – от продажбата на автомобилни гуми и джанти до тяхното сезонно съхранение, включително доставка, монтаж или подмяна.

И всичко това без опашки, без задръствания, с минимум лични разходи за време, без пътувания до много магазини, автосервизи и работилници.

Сравнително новата услуга за денонощен мобилен монтаж на гуми, която дойде при нас от Западна Европа, се превърна в поредната стъпка към повишаване на нивото и качеството на обслужване на превозните средства на Българският пазар.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fourteen + 11 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.