Какво е влиянието на цветовете върху живота ни, според експерти?

Гласувайте (1-5)

Според експертите, цветовете влияят на живота ни по 3 гами, които символизират грижите и могат да задълбочат проблемите. При избора на мебели и цветове е добре да се има предвид, какви ще бъдат взаимоотношенията между двойката. Необходимо е да има позитивно влияние. Но след направени проучвания, обзавеждане на спалня в синьо, води до проблеми, а в червено – разпалва страстите. Избора на всеки един детайл и част от интериора заедно с гранитогрес, ламинати, секции крие рискове ако не са в правилната гама, да доведат до проблеми. В забързаното ежедневие е добре когато се приберете да имате картина, която може да изобразява пъстра ливада или зелени аксесоари за дома, смята се, че именно това е цвета, който успокоява. Жълтото е цветът на реда. Поставяйки дори и дребни аксесоарите в този цвят, вие ще постигнете разбирателство. За пари комбинирайте лилаво и червено. Можете да направите и банята си в червен теракот, който да ви носи успокояващ и финансов успех.

Малките хулигани в дома много често искат да имат домашен любимец. Грижите за него са големи и в този случай, за да има консенсус е добре да изберете среден вариант, а такъв би бил да сложите аквариум, който служи и за добра кариера. Съществуват много стари изкуства, по които да се обзаведе един дом. Едно от тях е древното китайско изкуство, което играе жизнена роля за хармонизиране на енергията фън шуй.

За успех в кариерата и един минифонтан, който да е в близост до входната врата на жилището също би донесъл положителен резултат. Всичко зависи от мястото, с което разполагате. Поставяйки висящи предмети до вратата е отново вариант за тези, които обичат да пътуват. Така успешно ще активизирате професионалния си успех. Всичко зависи от вас самите. Бихте ли поставили фонтан пред входа си? Според вас ще подейства ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × 3 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.