Какво знаете за онлайн кредитите

Гласувайте (1-5)

Получаването на кредит (пари, средства) може да започне и да свърши пред вашия компютър. Просто ви трябва компютър и интернет.

Как става самото кандидатстване за кредит?

Отваряте уеб сайта на някоя фирма, която се занимава с отпускане на бързи кредити (направете кратко проучване дали хората са доволни от услугите, предлагани от фирмата за кредити, която вие сте избрали). Избирате (въвеждате) сумата, която ви е необходима. Пресмятате каква ще бъде лихвата (колко пари ще трябва да върнете). Ако сте доволни, подавате заявка за кандидатстване за бърз кредит.

За целта въвеждате своите лични данни. Това е необходимо за проверка на вашата самоличност. Най-често се търсят следните данни:

Трите Ви имена и номер на лична карта
Мобилен телефон (може и домашен телефон)
Образование и адрес (трябва да въведете адреса, на който живеете в момента на кандидатстването)
Информация за вашата работа и контакти на вашия работодател (това е важно за проверка дали наистина работите в посочената от Вас фирма)
Вашите месечни доходи
Вашите разходи
Банкова сметка, на която да бъдат преведените парите
След като попълните всички тези данни можете да изпратите формуляра на кредитната компания. Вашата молба ще бъде разгледана и ще получите отговор дали сте одобрени. Важно е да попълните всички изисквани данни, за да бъде взето коректно решение за отпускане на бърз online кредит.

Ако сте одобрени, на своята електронна поща ще получите копие на договора, както и условията за неговото погасяване.

За каква сума мога да кандидатствам?

Бързите кредити обикновено са на стойност между 100 и 1000 лева. Ако имате нужда от по-голяма сума, трябва да кандидатствате по друга програма, освен ако кредиторът не предлага бързи кредити онлайн с по-голяма стойност.

От коя фирма да взема бърз кредит?

Прочетете мнения на потребители, ползвали услугите на фирми за бързи кредити, за да прецените от коя компания да вземете кредит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen + seventeen =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.