Кажете „ДА” на българското

Гласувайте (1-5)

Все по-често в ежедневния си живот чуваме: „Какво да ти кажа, българска работа”. Този израз се е превърнал в нарицателно за неуредици, некомпетентност, некадърност, липса на логика в действията, абсурдност на ситуациите. Все повече битува схващането, че българите сме мързеливи, неграмотни, оплакващи се създания, искащи промяна, но не предприемащи нищо, за да се случи тя.

Много бих искала изразът „българска работа” да навява съвсем други асоциации у хората. Българското да се свързва с качество, конкурентност и надеждност, а българите – с изобретателност, постоянство и устрем към успеха.

Fashion.bg е български моден портал с информационно-развлекателен характер, който иска да покаже, че има такива българи – целеустремени, упорити, амбициозни, трудолюбиви, съзидателни, с широта на възгледите и следващи мечтите си. Сайтът цели да популяризира българската мода, както у нас така и в чужбина, като информира читателите си за най-актуалните събития и тенденции от модния бизнес.

Ако искате да сте в крак с най-новото от света на модата, да сте по-усмихнати, да получите вдъхновение от успели у нас българи, заповядайте на www.fashion.bg

В различните секции на сайта можете да откриете информация по широк кръг теми – от модни тенденции, през съвети за здраве и красота до изкуството на модната фотография – онагледена с много снимков материал.

Бързо и лесно може да откриете имената, адресите и контактите както на утвърдени, така и на прохождащи родни дизайнери, ателиета, агенции и модели, както и да се запознаете с най-новите събития, провеждани в света на модата в България. Сайтът има нещо за вас, независимо дали сте предприемач, млад дизайнер или ентусиазиран читател, ценител на стила и творчеството.

Интерес за абитуриентите, за техните родители, за почитателите на дизайнерските тоалети, както  и за всички филантропи, може да представлява организираният коктейл с благотворително ревю от Ателие СИМОН, където на 15 февруари 2013 година в Дипломатически клуб „Глория Палас“ – София, фирмата ще покаже част от своята абитуриентска колекция за 2013 година.

За повече информация посетете: http://news.fashion.bg/article/7304/17/Atelie-Simon-shte-predstavi-abiturientskata-si-kolekcia-2013

В обобщение: „Изберете българското” – уверете се сами, че си заслужава. Направете един информиран избор, залагайки на качествената родна стока.

Fashion.bg с радост ви предлага да бъде ваш гид в преоткриването на родното 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Не съм робот! *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.