Килонен добави още 119 хиляди долара към сметката си

Гласувайте (1-5)

Килонен продължава невероятната си победна серия за 2012 година, след като вчера вечерта отново измъкна 100 хиляди долара на своите опоненти.

Покер професионалиста се целеше предимно в $100/$200 6-Макс „Покер Лайв Оупън” игрите и направи вечерта на неговите опоненти доста неприятна. Сред тях бяха Роб Акъри, Бен (Ben86) и Мейси (MeiseE).

Килонен спечели невероятните 3,248 ръце за една вечер, които му осигуриха печалба възлизаща на 119 хиляди щатски долара. Той взе и най-големия пот за вечерта. Вие също може да се възползвате и да вземете вашият Betfair бонус.

Това може би е една от най-вълнуващите ръце в неговата кариера, след като той прибра 56 хиляди долара в директен сблъсък с Мейси, който на ривъра се оказа с по-слабите карти.

До момента Килонен е прибрал най-много пари от участията си в покер игри за 2012 година с внушителните 1,7 милиона долара приход в банковата му сметка само от януари месец насам.

Той най-вероятно ще стане и първият играч достигнал печалба от два милиона през тази година.

Въпреки силното си представяне, Килонен не бе най-силният играч на вечерта и остана втори след Девин Джорджи, прибрал 192 хиляди долара в общо 2,523 ръце.

Това бе изключително щастлив край на вечерта за Джорджи, който до преди няколко седмици бе на загуба от 95 хиляди долара от началото на годината, но вече сметката му е настнала с внушителните $395,429. Вашата сметка също може да нарастне ако играете Betfair покер онлайн.

3 thoughts on “Килонен добави още 119 хиляди долара към сметката си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen − one =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.