Класики в летните модели обувки

летни обувки

След пролетта идва лятото и всичко се пробужда. Включително и нашият глад за пазаруване и сдобиване с нови чифтове обувки. Предвид, че е началото на сезона или той още не е дошъл, няма как да знаем какви точно да си вземем и какви дрехи ще си купим до тогава. Затова обувките трябва да бъдат практични и лесно съчетаеми с всичко.

Съществуват различни модели летни обувки, които са актуални всеки сезон от много време насам. Те не само подхождат на всякакъв вид облекло, а имат и силата да ви направят фантастични.

Нека се спрем на основните модели летни обувки:

Летни обувки с остра предна част

Те са онези, които не излизат никога от мода и тази година също оглавяват класациите. Обикновено изработката им е от лека естествена кожа и това ги прави подходящи както за през деня, така и за вечерта. Вариациите на моделите им са много, с висок или нисък ток, който може да съчетаете спрямо фигурата или височината ви, по ваш избор. Трябва да съблюдавате как се чувствате в тях. Удобството е задължително – ако пръстите ви са с по-специфична форма, то сменете обувката.

Сандали на платформа

С тях хем сте на висока обувка, хем чувството е, че сте на равна подметка. Правят походката ви уверена, фигурата издължена, а излъчването ви – великолепно. Отиват на всякакви дрехи и са подходящи за всички части на денонощието.

Летни ботуши / боти

Те все още са актуални и в съчетание с някои облекла могат да се сметнат дори за екстравагантни. Материята им е лека, позволява на крака да се проветрява и обикновена дизайнът им е доста изрязан.

Летни обувки с шарени или наситени цветове

Кога, ако не през лятото, можете да експериментирате с цветовете на обувките? Високите температури позволяват всякакви волности – като започнете от електрикови цветове, наситено жълто или оранжево, и достигнете до интересни принтове или флорални мотиви. Всички те със сигурност ще се съчетаят с поне няколко облекла от летния ви гардероб.

Източник: E-OBUVKI

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Не съм робот! *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.