Климатиците Midea Oasis – практичният избор!

Гласувайте (1-5)

Какво търсите в един климатик? Замислете се добре! Какво наистина Ви трябва в един климатик? Мислете трезво и рационално, а не консуматорки. Днес потребителите имат твърде голям избор, когато става дума за покупка на климатик. Производителите предлагат все повече и все по-нови модели със все повече (понякога практични, понякога не съвсем) функции, режими и екстри, които не само, че ще заплатите прескъпо, а и твърде вероятно никога няма да използвате. Така границата между важните и маловажните критерии при подбора на климатик се размива все повече.

Днес ще се опитаме да дадем отговор на въпроса какво е важно при избора на климатик и ще Ви докажем, че стенните климатици Midea Oasis са най-рационалният избор, който можете да направите.

1. Цената

Стенните климатици Midea Oasis са отлично решение за Вашия бюджет. Нещо повече – благодарение на единствената по рода си инверторна технология стенните климатици Мидеа Oasis са изключително енергоспестяващи, което определено ще се отрази благотворно на сметките Ви за ток.

2. Да работят ефективно през всеки сезон

… и най-вече през зимата. Нека да не се лъжем – голяма част от климатиците, предлагани в България, не се представят задоволително през зимата. Но не и инверторните климатици Midea от серията Oasis! Серията Oasis включва 2 модела: Midea Oasis MS11MU-09HRFN1 и Midea Oasis MS11MU-12HRFN1, като и двата климатика са с енергиен клас А++ при охлаждане и A+ при отопление – сигурна гаранция за безупречната им работа през всеки сезон!

3. Да разполагат с всички базови режими

Стенните климатици Midea Oasis разполагат с турбо режим за бързо затопляне или охлаждане на помещението в рамките на 20 минути, с нощен режим за поддържане на оптимална температура през цялата нощ, както и с режим Dry Mode, който ще Ви помогне да се отървете от излишната влага във въздуха.

4. Да пречистват ефикасно въздуха в помещението

Повечето хора дори не подозират колко мръсен е въздухът в дома им. Това прави наличието на пречистващи въздуха филтри в задължително условие при избора на климатик. Стенните климатици Мидеа Oasis разполагат с резултатен фотокаталитичен филтър в съчетание с йонизатор. С тяхна помощ ще се избавите от праховите частици, формалдехидите, полените, амоняка, бактериите, полените, вирусите, акарите, пушека и миризмите и ще дишате кристално чист въздух всеки ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 − two =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.