Kогато бельото ви пасва

Гласувайте (1-5)

Колко от вас са привикнали да ползват само най-удобните чифтове бельо?

Може да са стари, разтегнати, може би не с точния размер … но знаете, че са ви най-удобни. Опитът да разширите колекцията си от бельо не винаги е най-лесният, защото изисква време, изпробване на неща и вероятно няколко неуспеха. Но усилията си заслужават. Защо? Нека ви дадем няколко причини.

Дрехите ви стоят по-добре

Вероятно сте чували това и преди. Не е случайно.

Когато вашето бельо е по мярка, то седи правилно върху тялото ви подобрявайки го и обхващайки вашите форми, вместо да се натрупва или набръчква върху тях. Следователно, когато се обличате, не е нужно да се притеснявате за нежелани линии, бучки и подутини, които всъщност не съществуват, или да се налага постоянно да коригирате нещо под дрехите си.

Наистина е толкова просто!

Удобните сутиени са тези, които прилягат добре!

Не всички стилове сутиени са удобни за всяка дама. Това е част от чара на хората – телата ни са различни и стиловете на сутиените не са унифициран размер, подходящ за всички.

Ние от Velina Vanity обаче, не вярваме, че сутиените като цяло са неудобни. Знаем, че това просто не е истина! За вас има сутиени, които ще придържат гърдите ви, ще ги накарат да изглеждат по-добре, ще ги държат повдигнати и ще включват презрамки и ленти, които седят добре на тялото ви. Може да се нуждаете от помощ, може да се наложи да експериментирате, но ние обещаваме, че това ще бъде един забавен процес!

Когато сутиенът наистина ви пасва, чувствате, че сякаш не носите нищо под дрехите. Реално погледнато, когато сутиенът е удобен, не се притеснявате, че не можете да дишате или да се движите нормално.

Вижте истинската красота на тялото си и повдигнете самочувствието си

Трудно е да се чувствате добре в тялото си, ако носите неудобно бельо.

Когато носите правилния размер, виждате правилните контури на тялото си и можете да го обгърнете в нещо удобно и красиво. Бельото, особено луксозното дмско бельо, не е предназначено да ви стяга или да ви кара да се чувствате неудобно. Ако го прави, не е правилното за вас. 

Това важи както за дрехите, така и за бельото – когато се чувствате добре, когато пасва на тялото ви и когато полагате усилия да намерите подходяща форма и качество, това може да бъде истински тласък за вашата увереност.

Болките и дискомфортът не са част от сделката, когато си купувате бельо

Бельото не е измислено да създава чувство за дискомфорт и да ви кара винаги да намествате нещо под тоалета. Ако това се случва, то трябва да смените магазина или марката бельо. Не е редно и да отдавате част от вината на вашето тяло. Може просто някой определен модел сутиен да не приляга добре на вас. Не се отказвайте, а прдължавайте да търсите, докато не откриете най-доброто дамско бельо за себе си. Има достатъчно много модели и размери.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen − fourteen =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.