Кои са подходящите игри за деца по време на път

Гласувайте (1-5)

Всеки родител знае, че децата не могат да прекарват дълго време на едно място. Ако сте решили да потеглите на път, добре би било да постъпите разумно и да се оборудвате с цяла раница с детски забавления. С тяхна помощ ще отвличате вниманието на малките съкровища, докато достигнете до крайната цел.

В редовете по-долу ви предлагаме ценни съвети за това какво да предприемете по време на път, така че вашите малчугани да се чувстват добре и да не се опитват да саботират пътуването. Вярваме, че изброените по-долу идеи ще се явят като изключителна помощ за най-младите и още неопитни родители, които са в състояние да изпаднат в паника, когато детето им е неутешимо, докато се вози в автомобила.

Интересни занимания за най-малките

Вашето бебче обикновено обича да си поспива, докато преминавате стотици километри. В един момент обаче то е в състояние да нададе неистов плач и вие да не знаете какво да направите. Това обикновено се случва при по-продължителните пътувания с превозно средство. Ако имате възможност, най-добре е да спрете автомобила и да го поразходите за половин – един час. През това време можете да го нахраните и по този начин да отвлечете вниманието му за остатъка от вашето пътуване.

В случай, че не е възможно да паркирате и нямате никакви играчки под ръка, бихте могли да му дадете полупълна бутилка от вода, която да държи в ръчичките си. Този трик винаги успява да действа и няма родител, който да не е благодарил на едно най-обикновено шише от минерална вода, например.

Късането на хартия е друго любимо занимание за най-малките. Звука, който се издава при разкъсването на листите, е любим за малките ни наследници. Дори и да не разполагате с подходящо списание или вестник, можете да ги закупите от най-близката бензиностанция и да си спестите истерични ревове и крясъци.

Винаги е добре да имате под ръка някоя и друга книжка, която да четете на малкото съкровище. Децата обичат да слушат гласа на майката. Бихте могли да имитирате различните герои, преправяйки гласа си. Това гарантирано ще успокои малкото момченце или момиченце. То дори няма да усети, кога е настъпил моментът, в който трябва да бъде свалено от превозното средство.

Тихите книжки са друг идеален способ, чрез който да развличате малчуганите, докато пътувате. Те обикновено се изработват по особено интересен начин, който позволява на децата да издърпват, преместват, разкопчават и откачат отделните елементи.

За да се чувствате спокойни по време на път, ние ви предлагаме да не забравяте съветите, изброени по-горе. Винаги имайте под ръка интересни и интерактивни детски играчки, които са любими за вашето дете.

Ако мислите, че сега е моментът да му закупите още някое забавление, побързайте да посетите онлайн магазина malchugani.com. Там ще откриете изключително богато разнообразие от предложения за деца на всяка възраст.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

thirteen + 6 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.