Колко ризи трябва да има мъжът в гардероба си

Гласувайте (1-5)

За един мъж е много по-сложно да си изгради функционалност в гардероба, спрямо начина му на живот, отколкото една жена. За представителите на силния пол е важно да отделят минутка, да се огледат внимателно в огледалото и едва след това да вземат някакви решения.

Дали му се налага да ходи на работа с костюм или с ежедневно облекло? В първия случай е добре да се заложи на по-голям брой ризи. При втория е необходимо да бъде притежател на не повече от 4 – 5 модела, които да комбинира с по-официалните панталони.

Може и да не знаете, но съществува списък с няколко задължителни неща, които трябва да присъстват в мъжкия гардероб. Ако сте от хората, които държат на външния си вид и не желаят да не изпадат в паника, защото няма какво да облекат, то най-добре би било да се съобразите с написаното по-долу.

Безценни съвети по отношение на мъжката мода.

Става въпрос за класическата бяла риза, която умело се съчетава с какви ли не панталони, сака, обувки и аксесоари. Тя е дрехата, която със сигурност ще ни спаси в много ситуации. Погрижете се за това да имате под ръка едно такова бяло текстилно творение, на което да разчитате във всеки един момент.

Ако сте със сериозна професия, например адвокат, доктор, общински съветник, то разбираемо е, че по-голямата част от облеклото във вашия гардероб ще бъдат ризи, панталони и сака. Определено всеки сам избира начина, по който желае да изглежда. Затова всеки мъж трябва да притежава поне няколко ризи, подходящи за различните сезони.

Дори и да не се чувствате съвсем комфортно в подобен тип дреха, със сигурност ще ви се наложи да присъствате на мероприятие, което изисква носенето на елегантно облекло или такова, което да не е много спортно.

Труден ли е изборът на риза за един мъж?

Господата, за разлика от дамите, обръщат внимание на много по-малко неща, отколкото техните половинки. В повечето случаи те отиват на пазар единствено, когато ситуацията го изисква. При дамите пазаруването почти винаги се приравнява със стопроцентова спа терапия с положителен резултат.

Покупката на мъжка риза не е трудна задача. Поне на пръв поглед няма какво толкова да се сбърка при избора на модел, който ще бъде поставен в кошницата. Единственото, с което е препоръчително да сте наясно, е номерът, на който отговаряте. Не го забравяйте, за да не се налага впоследствие да връщате или заменяте закупеното.

Друг немаловажен фактор, на който вероятно малко от господата обръщат внимание, е произходът на дрехата. Винаги четете етикетите и онова, което е описано върху тях. Не се доверявайте на случайни търговци, чиято цел нерядко е да ви измамят и да продадат стока, която не отговаря на качеството, за което плащате.

Как можете да сте сигурни в избора си? Предлагаме ви да посетите онлайн магазина DiscountMania.bg. Там несъмнено ще попаднете на голямо разнообразие от красиви и функционални модели ризи, при това на достъпни и приемливи цени.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × three =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.