Комбинацията ботуши със спортен екип – най-безвкусната в модата!

Независимо колко скъпи ботуши и дрехи носите, не ги ли съчетавате по подходящ начин, или ако не ви подхождат на вашата структура на телата ви, вие бихте станали за посмешище на околните. Стремете се да поддържате свой стил на обличане, не подражавайте на никого и най-вече на фолк певиците които изглеждат добре само в екраните на телевизора ви, а всъщност и те си имат свой собствен стил на обуване и на обличане, и като не са пред екрана, са си облечени и обути с практичните обувки и удобните си дрешки.

Ако сте облечени с новото си тигрово палто и черното си вталено панталонче, не е необходимо да обувате и новите си тигрови ботуши, тъй като бихте прекалили с шаренийката. Никой не ви задължава вече, и никъде в списанията не се изтъква обувките и дрехите ви да си съвпадат цветово. Или дамските ботуши и чантата ви да са еднотонни – това също се отрича от модните телевизионни канали. Просто поддържайте визията си по собствен вкус.

Ако сте обули късата си поличка, сложили сте блузка с по-отворено деколте в бял цвят, то сте длъжни да обуете и светло бежов чорапогащник, и никога в по-тъмен цвят. Но за да подчертаете прелестите на краката си е нужно да обуете и дългите си ботуши над коляното, които ще заговорят за елегантността ви и за вашият вкус към модерното и екстравагантното. Тази комбинация е подходяща за всички дами, но единственото условие е ботушите да са с висок ток.

Ако ви предстои пазаруване до близката квартална бакалийка, и сте в къщи по спортен екип, никога не обувайте дългата си и топла дамска зимна обувка на ток наречена ботуш, защото бихте изглеждали убийствено грозно в очите на другите. Тази грешка правят само някои от ромките на които не им пука за визията им, и се разхождат навсякъде облечени и обути по този начин. Нали не искате да бъдете като тях? Разбира се има и много от тях които държат на модата и се обличат и обуват по последна мода, и то по поръчка от некерманите.

Ако ботушките ви са в по-спортен стил, никога не ги съчетавайте с елегантната си пола, тук трябва да кажем че има малко изключение, но поличката ви трябва да е джинсова или дънкова.

Ако предположим че наблягате на модата и по-малко на удобството, никога не допускайте грешката на ромките, и заложете най-вече на практичното!

При изписване на заглавието и етикетите "Комбинацията ботуши със спортен екип - най-безвкусната в модата! ботуши дамски ботуши дрехи облекло обувки ", понякога те могат да бъдат написани като:

  • ндпфсхьъс,шь фдшкцс ящя яздишех енсз - хьт-феюункяхьшь у пдаьшь! фдшкцс аьпянс фдшкцс аиегс дфвенвд дфкунс
  • уф;/ркдшрсйд /фйвтр ици имф,йек еурм - кдь-/еплувикдйд л ;фодйд! /фйвтр од;иур /фйвтр о,енр ф/.еу.ф ф/влур
  • uf;/rkd[rsjd /fjwtr ici imf,jek eurm - kdx-/epluwikdjd l ;fodjd! /fjwtr od;iur /fjwtr o,enr f/.eu.f f/wlur
  • kombinaciqta botu[i sys sporten ekip - naj-bezwkusnata w modata! botu[i damski botu[i drehi obleklo obuwki

Едно мнение за “Комбинацията ботуши със спортен екип – най-безвкусната в модата!”

  1. Не мислех че по нашите географски ширини все още се срешат подобни субекти но щом сте написали подобна статия явно се срещат още.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.