Комфортът е постижим

Гласувайте (1-5)

Ако ви се е случвало да си вземете най-после мечтания дом и да го обзаведете по начин, какъвто винаги сте искали, а в края на краищата резултата да не ви задоволява, то има много прост отговор за това защо е така. Причината е, че не всеки разбира от интериорен дизайн, но имайте предвид, че не е и нужно. Специалистите по интериорен дизайн, като тези на http://drawing-service.eu/, ще се заемат с интериора на вашия дом, като по този начин той ще се превърне в дома, за който винаги сте си мечтали.

Питате ли се как ще се случи това? Чрез изготвяне на цялостни интериорни проекти, които включват идеен проект и работен проект, а за да си представите всичко по-лесно, интериорните дизайнери ще изготвят за вас и 3D модел. Това определено е по-лесният и доказан начин да започнете да се чувствате комфортно в собствения си дом.

Интериорният дизайн е вид изкуство. То се е развивало и обогатявало през вековете, както всяко друго изкуство. Основите му идват още от древен Рим и Гърция. По това време се е залагало на пищни мебели, които трябвало да показват богатството и охолството на притежателите си. Всичко това се променя в средните векове, когато в Европа се водят редица войни. В резултат на това континентът е опустошен, а нищетата се шири по улиците на Европа. Това няма как и да не рефлектира върху живота на обикновените хора и интериорния дизайн в частност. Вътрешният дизайн по това време е сив и мрачен. Всяка стая на обикновените хора е обзаведена с мебели от обикновени материали, а гравюрите и орнаментите напълно липсват. Този период се характеризира и с малките по размери мебели, както и с малките прозорци, които биват заменени от големи такива едва през Ренесанса.

Всички тези събития оставят своя отпечатък в интериорния дизайн. Тези факти са известни на специалистите и биват взимани предвид, когато се заемат с обзавеждането на апартамента ви. С помощта на интериорния дизайнер лесно могат да бъдат съчетани в едно богатите и разкошни мебели от бронз и сребро идващи при нас още от древен Рим с малките и на пръв поглед обикновени дървени мебели от Средновековието. За основа на всичко това ще бъде използвана вашата идея и желание за това какво искате да има в жилището ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 − 7 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.